jij leest

De community tipt: 9x superfijne gezichtsmaskers

7

De community tipt: 9x superfijne gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers

Onlangs deelden we vijf geweldige skincare-tips voor het najaar met jullie. (Missed the memo? Je kunt het hier nog even nalezen). Hierin gaven we aan dat een hydraterende gezichtsmasker absoluut niet mag ontbreken. Maar goed, welke dan? Wat dacht je van een van deze community-favorieten? Van de Pink Clay Mask van Clay And Glow en Sterre Rose Beauty’s Mitomo Sheet Mask – beide getest en eerlijk ge-reviewed door de community – tot een DIY-Kurkuma masker: deze gezichtsmaskers helpen jou de herfst door!

Clay And Glow – Pink Clay Mask

user-profile
Daisy de Vos Burchart
Toen Clay and Glow hun masker lanceerde was ik een van de eerste die het masker mocht testen! En ik ben om! Wat een fijn masker is dit! Doet echt wat het beloofd! En de kleur is natuurlijk ook helemaal leuk! Mijn tip is om het masker tijdens het douchen eraf te halen zodat je niet al te hard hoeft te boenen. Dit omdat heel hard boenen heeeeeel slecht voor de huid is 🙁 Wat vinden jullie van dit masker?
post-content
product
Clay and Glow
Pink Clay Mask | Bundle
Visit Website

Paula’s Choice – Skin Recovery Masker

user-profile
Charissa Charity
Geweldig masker, in de winter kan ik dit masker zelfs gewoon gebruiken als een (dikkere) crème en de rest van het jaar gebruik ik dit masker een keer in de week.
product
Paula's Choice
Skin Recovery Masker
Visit Website

Sand & Sky – Australian Pink Clay Porefining Masker

user-profile
Charlotte van Roij
Superfijn gezichtsmasker; mijn huid ziet er stralender uit en bij frequent gebruik heb ik het idee dat ik minder grote poriën heb. Helaas wel wat prijzig.
product
Sand & Sky
Australian Pink Clay Porefining Masker
Visit Website

Lush – BB Seaweed

user-profile
Sophie Wulffele
Dit is zo’n lekker masker zeker in deze hitte, omdat je het masker in de koelkast houdt is die lekker verkoelend. Mijn huid voelt na het masker zo zacht en gehydrateerd en de kleine puistjes zijn verdwenen ook straalt m’n huid meer en is mijn huid minder rood! Echt ik ben verliefd ??
product
Lush
BB Seaweed
Visit Website

Shiseido Waso Purifying Peel-off Mask

user-profile
Esmee van den Boom
Heel fijn, zacht gezichtsmasker van rode shido!
product
Shiseido
Shiseido Waso Shiseido Waso Purifying Peel – Off Mask
Visit Website

Mitomo – Hyaluronic Acid Sheet Mask

user-profile
Marlin Krikken
Dit sheet mask is echt een live saver, je moet er wel de tijd voor nemen want je moet dit masker voor een half uur op doen, het is een hydraterend masker de overige vloeistof heb ik in het masker gemasseerd na dat ik hem hem opgedaan. Dit masker maakte mijn gezicht glanzend waardoor ik een healthy glow kreeg.Heel erg bedankt dat ik het masker van jullie @sterre_rose_beauty mocht testen! @weareeves
post-content
product
Mitomo
HYALURONIC ACID SHEET MASK
Visit Website

The Body Shop – Nicaraguan Coffe Intense Awakening Mask

user-profile
Amanda Korteweg
Geweldig goed masker
product
The Body Shop
Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask 75ml
Visit Website

Starskin – VIP Revitalizing Luxury Coconot Bio-Cellulose Second Skin Face Mask

user-profile
Quincy
Zondag avond heb ik dit heerlijke masker uitgeprobeerd en met succes! Ik heb het masker 20 minuten in laten trekken, daarna waren de lach rimpels duidelijk minder zichtbaar en voelde mijn huid heerlijk zacht aan! Het masker vindt ik aan de dure kant… maar het is echt een ultiem verwen momentje voor jezelf, zelf gebruik ik normaal het groene kleimasker van Holland & Barrett maar ik ben van plan dit masker van Starskin toch eens per maand te gebruiken :)!
product
STARSKIN
STARSKIN® The Gold Mask™ VIP Revitalizing Luxury Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask
Visit Website

DIY – Kurkuma gezichtsmasker

user-profile
Anisha Hanoeman
KURKUMA MASKER !Het perfecte masker voor puistjes (acne), donkere kringen, littekens en een geweldige uitstraling! BENODIGDHEDEN:1. Kukuma2. Yoghurt 3. Honing (niet een pre)BEREIDINGSWIJZE:1. Pak een kommetje en doe hier de kurkuma kruiden in. 2. Doe hier vervolgens de yoghurt bij in.3. Als laatst kan je de honing erbij doen. Dit zorgt voor een glow effect.Zelf doe ik meestal 1 a 2 theelepels kurkuma kruiden en doe ongeveer het zelfde met de yoghurt. Mocht je het masker nog te dik vinden k…
post-content

Wij willen meeeeeerrrr…

Omdat we nooit genoeg krijgen van een lekkere gezichtsmasker: heb jij nog een tip voor een fijne variant? Laat het ons weten in een post op We Are Eves. Sharing is caring 😉

Beeld: Getty images