jij leest

De community tipt: top 5 voedingssupplementen

5

De community tipt: top 5 voedingssupplementen

Supplementen

Je kunt jezelf verwennen met de meest kostbare smeersels, maar de beautygoeroe weet: echte schoonheid komt van binnenuit. De supplementen en vitaminepillen zijn tegenwoordig dan ook niet aan te slepen. Ook binnen onze eigen community zijn ze hot topic. Daarom vandaag jullie enige echte eigen voedingssupplementen top 5!

1. Solgar Vitamins – Formula VM-2000

user-profile
Laura Bording
De omschrijving zegt het al, een prima aanvulling op je voeding met essentiele vitaminen en mineralen. Ik neem deze dagelijks en merkte al gauw verschil. Ook andere merken geprobeerd maar kies toch bij al mijn supplementen graag voor Solgar.
product
Solgar Vitamins
Formula VM-2000
Visit Website

2. Etos- Biergist

user-profile
Ashna Devi
Hii Ladies! Sinds ongeveer 2008 slik ik biergist.. gewoon vd etos. Ik kan niet zonder en slik braaf 9 stuks per dag. Mijn huid is gezond incl glow, heb niet tot weinig onzuiverheden, mn nagels lekker hard en mn haar valt niet uit.. ik heb alopecia dus heb lang rondgelopen met kale plekken (een regelrechte hel). Ik begon dit te slikken op advies van een dermatoloog op Aruba ? (na van alles te hebben geprobeerd ook op medisch gebied). Mijn haar kwam terug en heb er sindsdien geen last meer van! Ik zweer…
post-content

3. Vitaminstore – Biotine

user-profile
Nienke Monster
Ik mocht de Biotine capsules testen. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, ik slik eigenlijk nooit vitamines (foei!) en heb er ook weinig verstand van. Maar als #EVESEDITOR had ik een stok achter de deur en braaf nam ik elke dag bij de maaltijd een capsule. Het ging me makkelijker af dan gedacht. Ze lossen al een beetje op in je mond, waardoor je ze makkelijk wegslikt. Na 2 weken ging ik even langs bij m’n ouders en zonder dat ze wist dat ik deze supplementen neem, merkte mijn moeder op hoe mooi…
product
Vitaminstore
Biotine 1000 mcg (biotin)
Visit Website

4. Royal Green – Omega 3 Visolie

user-profile
Navpreet Singh
Tip! Hormonal Acne? Super frustrerend vooral als je nu geen puber meer bent. Hoezo hebben we als volwassen vrouwen daar nog last van? Tja het gebeurd helaas 🙁 Ik heb PCOS en PMS en mijn hormonen zijn (zwaar) uit balans. Dat resulteert in vieze (hormonal acne). Alhoewel mijn gezicht momenteel zeer rustig is, is acne een gevecht die ik iedere dag heb, aanga en behandel. In mijn vorige post heb ik jullie laten weten over een van de dingen die ik gebruik om dit aan te pakken, namelijk een skincare product…
product
Royal Green
Royal Green Omega 3 Visolie
Visit Website

5. Sugarbear haircare vitamins

user-profile
Mellanie Verweij
Mijn haar glanst veel meer en rond mijn hoofd voelt het voller. Ze smaken erg lekker en niet die vieze nasmaak zoals bij de meeste vitaminepillen of supplementen. Ik gebruik het pad een maand maar ga gestaag door… Ik ben enthousiast!
product
Sugarbear
Sugarbear haircare vitamins
Visit Website

Supplementen, first things first

Trouwens, voordat je je vergaapt aan de gezonde “snoepjes” van hierboven: lees dit artikel even. Wij onderzochten namelijk of vitaminesupplementen stiekem niet een potje onzin zijn. Weet je dat meteen ook weer 😉 Heb je zelf nog interessante feitjes over supplementen? Laat het ons vooral weten in een post op We Are Eves.


Beeld: Getty Images