jij leest

De community tipt: de fijnste organic deodorant

18

De community tipt: de fijnste organic deodorant

Organic deodorant

Het is een van onze favoriete bezigheden: door al jullie fijne beautytips, -tricks en -reviews heen scrollen. We zien dagelijks echt de meest waanzinnige posts (én interessante vragen) op We Are Eves voorbijkomen. Tijdens het vaste scroll-uurtje viel ons trouwens wat op: organic deodorant is momenteel hot topic. Een fijne, biologische variant vinden blijkt niet altijd makkelijk te zijn. Maar gelukkig weten onze lieve Eves-members altijd raad. Mocht jij toevallig op zoek zijn naar een biologische deo, staak het zoeken! Dit zijn volgens de community de betere natuurlijke deodoranten.

1. Soapwalla Deodorant Cream

Organic deodorant

2.1 MÁDARA Herbal Deodorant

Organic deodorant

2.2 MÁDARA Bio active Deodorant

Organic deodorant

3. Ben and Anna – Deodorant Stick Papertube

Organic deodorant

4. SMPL SKIN Natuurlijke deodorant

Organic deodorant

5. Weleda Citrus Deodorant

Organic deodorant

6. Niel’s Yard Remedies Deodorant

Organic deodorant

Organic deodorant bestellen of nog een tip?

Heb je in de bovenstaande favorietenlijst een organic deodorant gespot die je graag uit wilt proberen? Bestellen kun je doen via de rode ‘Bestel Nu’ knop op We Are Eves. Of misschien heb je zelf de ultieme tip wat betreft een natuurlijke variant…? If yes, deel het in een post op onze stream. Sharing is caring!