jij leest

Dit is de nr.1 vegan tandpasta waar Eves-members het over hebben

0

Dit is de nr.1 vegan tandpasta waar Eves-members het over hebben

Vegan tandpasta

Op We Are Eves vind je eerlijke cosmetica reviews geschreven door echte mensen – zoals jij. Af en toe ontdekken we een product, tijdens een rondje scrollen op Eves, waar iedereen enthousiast over is. Goed nieuws: we hebben er weer zo eentje voor je! Nooit verwacht dat je enthousiast kon zijn over een (vegan) tandpasta? Better think twice! Na het lezen van deze reviews, wil je niks liever dan je tanden poetsen met dit amazing spul. Komt-ie!

Meer eerlijke reviews ontdekken?

Word gratis member op We Are Eves, vul jouw beautyprofiel en productvoorkeuren in en ontdek aan de hand van eerlijke reviews hét product dat bij jou past. Have fun!

Beeld: Pexels.com