jij leest

Eves-member vraagt, community antwoord: hoe blijft je make-up wel zitten met warm weer?

0

Eves-member vraagt, community antwoord: hoe blijft je make-up wel zitten met warm weer?

Setting spray

Op dit moment een veelvoorkomend probleem dat wij ontdekten tijdens een rondje scrollen op Eves: make-up dat van je gezicht afsmelt. Pff, niet heel gek met deze bizar hoge temperaturen. Eves-member @amanda vraagt om tips voor je make-up tijdens dit warme weer. Gelukkig weet de community – like always – raad. Doe er je voordeel mee en ontdek de tips hier.

Tell us your favorite

Schiet er nu een product bij je te binnen voor een langdurige make-up look in de zomer? Schrijf nu een review op We Are Eves. Kans maken op dé 9 product favorieten genomineerd voor de Cosmopolitan Beauty Awards? Vermeld de hashtag #CBA2020 in jouw review. Meedoen kan kan tot 28 augustus. It’s now or never!