jij leest

Nooit meer beauty miskopen doen? Ontdek de budget vriendelijke productfavorieten van Beauty Editor Daisy

0

Nooit meer beauty miskopen doen? Ontdek de budget vriendelijke productfavorieten van Beauty Editor Daisy

BE vd maand

Time to get to know better onze BE vd maand: @by_vosje. De 30-jarige is blogger en Youtuber, sport drie tot vier keer per week, is daarnaast ook nog eens een proud momma én uiteraard beauty editor op Eves. Daisy reviewt voornamelijk veel budget producten en deelt hele fijne budgettips – big win voor de portemonnee. Ontdek haar budget favorites nu.

Wat vind je leuk of handig aan We Are Eves? En wie moet er wat jou betreft vandaag nog een Shelfie aanmaken – om op te kunnen spieken? Het leuke aan We Are Eves vind ik de interactie met elkaar, maar ook met de merken. Merken reageren altijd heel waardevol op de reviews. Ik koop negen van de tien keer iets op basis van reviews. Dus als ik een nieuw product zoek, kijk ik eerst op Eves.

Iedereen die van beauty etc. houdt moet vandaag nog een account aanmaken. Believe me, het is zo handig en waardevol! Ik kan het echt iedereen aanraden.

Heb je een guilty pleasure op beauty gebied?
Pfoee, heb je even? Mijn echte guilty pleasures zijn lipbalms en handcrèmes. Die kan ik maar blijven kopen. Voor lipbalms heb ik ook een shopverbod, gezien ik er minimaal 20 heb liggen – ongeopend. Maar ook matte liquid lipsticks zijn een guilty pleasure. Very guilty dus.

Omdat ik op basis van reviews koop, heb ik geen mega grote miskopen…

Wat is je grootste miskoop geweest?
Omdat ik op basis van reviews koop, heb ik geen mega grote miskopen gelukkig. Wel heb ik een keer een palette gekocht uit de Reloaded collectie van Make-up Revolution op de gok. Je raadt het al: de kleuren van dit palette stonden mij totaal niet. Dit was gelukkig maar een miskoop van een lullige vijf euro en heb ik er een vriendin blij mee kunnen maken. Eind goed, al goed dus.

Welk product staat op dit moment bovenaan jouw wishlisht? En waarom? De complete brush set van James Charles. Ik ben – op mn 30e – fan van James en heb het mini palette sinds een paar maanden. Ik heb heel lang gewerkt met budget kwasten, daar is absoluut niets mis mee hoor. Maar ik bestelde bij mijn JC palette een morphe brush set voor de ogen. En ik merk dat je met wat duurdere brushes echt mooiere looks kan maken. Dus zodoende dat deze set hoog – heel hoog – op mijn wishlist staat.

Hoe ziet jouw beautyroutine eruit? Mijn skincare routine is zowel in de ochtend als in de avond hetzelfde: huid reinigen, dagcrème, serum catrice, serum by kelsha. In de avond maak ik na het reinigen mijn huid nog schoon met een cleanser met een exfoliant, dan pas doe ik de rest. Indien mijn huid weer vettig wordt, pak ik de niacinamide booster van Paula’s Choice er weer bij.

Mijn make-up routine daarentegen verschilt nogal. Mijn to go make-up look: wenkbrauwen, mascara, concealer onder de ogen + afpoederen en een lipkleur op.

Als je slechts 3 producten die op jouw Shelfie staan mocht kiezen, welken zouden dit dan zijn? That must be: een mascara, matte liquid lipstick en een contourpalette waar ook highlighters in zitten (zo kan je wenkies doen, oogkleur, highlighter en met de huidkleurige uit het revolution ultra contour palette kan ik mn face egaler krijgen – all I need).

Last, but not least… wat is jouw ultieme beautytip?Mijn ultieme beautytip is het reinignen van je huid in de morgen. Ik doe het standaard, omdat wij met het raam open slapen. Maar ook vernieuwd je huid ‘s nachts, zweet je etc.. Het zal je verbazen hoe vies het wattenschijfje is! Je wilt toch niet een hele skincareroutine en make-uplaag op een “vieze” ondergrond aanbrengen?

Word jij de volgende Beauty Editor van de maand?

Wil jij ook kans maken om de Beauty Editor van de maand te worden en extra goodies te winnen, die je vervolgens mag reviewen en testen? Meld je dan hier aan voor ons Beauty-Editor programma, als je dit nog niet hebt gedaan. Review daarnaast producten, adviseer de community en vul jouw Shelfie met jouw productfavorieten… En wie weet ben jij de volgende gelukkige!