jij leest

Eves-member vraagt, de community antwoord: Is er een hittebeschermer waarmee je gele tonen in grijs haar voorkomt?

9

Eves-member vraagt, de community antwoord: Is er een hittebeschermer waarmee je gele tonen in grijs haar voorkomt?

Grijs haar

Het is een van de grootste irritaties voor wie (as)blond of grijs haar heeft; lokken die na verloop van tijd een gele gloed krijgen. Thank God voor zilvershampoo. Hier vind je 10x zilvershampoos waarmee je dit volgens de community tegen kunt gaan. Waar we echter nog niet aan hadden gedacht, is dat de haren behandelen met hittebronnen ook niet bepaald bevorderlijk werkt. Dus wat een goede vraag van Eves-member @elin. Deze dame, met prachtige grijze lokken, is op zoek naar een hittebeschermer waarmee je geel uitslaand haar voorkomt. Ze heeft al enkele fijne tips gekregen. Je kunt ze lezen door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Grijs haar zonder gele tonen

Grijs haar

Meer tips voor grijs haar met gele tonen?

Mocht je zelf trouwens nog een goede tip hebben voor Elin, deel ‘m dan in een comment op Elin’s post. You’re the best!