jij leest

De community tipt: de beste mascara’s part II

8

De community tipt: de beste mascara’s part II

Mascara

Een poosje geleden zetten wij dé mascara’s volgens de community op een rij in onze ‘De community tipt’-rubriek. Gemist? Je kunt de lijst hier vinden. Inmiddels hebben we weer flink wat mascara-tips voorbij zien komen. We vonden het daarom de hoogste tijd voor een mascara-favorieten-deel-twee. Staat jouw favoriet er ook tussen? 

Clinique – High Impact Extreme Volume Mascara

user-profile
Evie Sitaram
Deze mascara doet wat het beloofd! Echt wauw!! Mijn rechter oog (op de foto links) heeft 2 laagjes mascara. De mascara is wel heel nat. Tip is dan ook om de mascara niet zigzaggend aan te brengen, maar gewoon vanaf de wortel tot de top.
post-content
product
Clinique
Clinique High Impact Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Visit Website

L’Oréal Paris – Paradise extatic mascara

user-profile
Chanel Peerdeman
Wat is voor jou de ultieme mascara die de wimpers krullend houdt? of wat is jou favoriete mascara? Voor mij is dat de Paradise extatic mascara van L'oreal !
product
L’Oréal paris
Paradise extatic mascara
Visit Website

Rituals – The Ritual Of Cleopatra | Miracle 3-in-1 Mascara

user-profile
Amber Roos
De beste mascara óóit! Als ik deze mascara op heb, krijg ik ook echt vragen welke mascara ik gebruik en bij andere mascara’s krijg ik deze vraag niet. Het maakt je wimpers echt veel voller en langer zonder dat het klontert, zelfs bij de meest slappe wimpers. 10/10 voor deze top mascara! ?
product
Rituals
The Ritual Of Cleopatra | Miracle 3-in-1 Mascara
Visit Website

Benefit Cosmetics – Roller Lash Mascara

user-profile
Iris Laport
Mijn all time favorite mascara ❤️ namelijk de @benefitcosmetics Roller Lash mascara ik ben al jaren trouw aan deze mascara. Ik gebruik hem vaak in combinatie met de maybeline Lash Sensational mascara of de nyx cosmetics Worth The Hype Mascara. Ik heb van mijzelf hele lange kaarsrechte wimpers, met wimperkruller staan ze binnen een uur weer kaarsrecht naar voren. En met deze mascara combinatie zijn ze nog langer met een prachtige krul zonder dat ik een wimperkruller gebruik!
product
Benefit cosmetics
Roller Lash Mascara
Visit Website

Maybelline Snapscara – HD Black

user-profile
peiyun xue
Fijne mascara. Door de vorm van de mascara kun je alle bij wimperhaartjes smeren. Bij de meeste mascara's kun je niet goed bij de hoekjes van de ogen maar bij deze is het gemakkelijker!
product
Maybelline
Maybelline Snapscara Mascara – HD Black – Zwart – Natuurlijk uitziend Volume
Visit Website