jij leest

5 Beauty Editors die je wilt volgen

0

5 Beauty Editors die je wilt volgen

Beauty editors donkere huid

Op We Are Eves draait het natuurlijk om het vinden van het juiste product dat bij jou past, ook wel jouw holy grail! Dit betekent ook dat je reviews en tips wilt lezen van mensen die hetzelfde beautyprofiel hebben als jij. Heb jij een donkere huid en zoek je beauty inspo? We hebben hieronder 5 Beauty Editors met een donkere huid op een rijtje gezet die je dan absoluut moet volgen. Ontdek nu de beautytips en reviews van deze Beauty Editors.

Beauty editor: l.v.g


Beauty Editor: tanischajk

Beauty Editor: ernestinaelisabeth

Beauty Editor: samira84

Beauty Editor: mbergtop

Meer reviews?

Check We Are Eves voor meer eerlijke reviews van onze Beauty Editors.

Beeld: Pexels.com