jij leest

kunnen we het even over deze organic bodybutter hebben?

17

kunnen we het even over deze organic bodybutter hebben?

Tiindi bodybutter

We hebben dankzij jullie weer een fantastisch verzorgingsproduct ontdekt: de Immediate Addiction – My Amazing Bodybutter! van Tiindi. Deze organic bodybutter blijkt z’n naam eer aan te doen, want volgens jullie zeggen ben je meteen addicted. Hij verstevigt de huid, maakt ‘m superzacht, gaat huidveroudering tegen en ruikt héérlijk. Door al die positieve berichten werden wij ook wel nieuwsgierig naar dit wondersmeersel. En we moeten jullie gelijk geven, wat is ‘ie fijn! In onze nieuwsgierigheid – en tussen het smeren door – ontdekten wij dat er stiekem nog zo veel meer schuilt achter dit mooie merk. Natuurlijk delen we onze ontdekkingen ook graag met jou. Lees snel verder en je bent geheid fan. Als je dat nog niet was tenminste…

Organic bodybutter met biologische sheabutter

Mocht je je afvragen waar de naam ‘Tiindi’ vandaan komt: het betekent sheabutter in het Gambiaans. De Afrikaanse bevolking ontdekte dit geheime ingrediënt in de noten van de Boom des Levens, ook wel Karité boom genoemd. De heilzame boter is sinds eeuwen geroemd en geëerd door de bijzonder heilzame en helende werking voor de huid. De Immediate Addiction – My Amazing Bodybutter! en alle andere producten van het merk, bestaan uit plantaardige oliën en onbewerkte, biologische sheabutter.

Tiindi

100% raw, 0% fake

Sheabutter zit bomvol vitamine A, E en F. De werkende stoffen zorgen voor intensieve hydratatie, verbetering van de bloedsomloop en optimale elasticiteit van de huid. In Nederland gebruiken grote en commerciële merken veelal een geraffineerde variant. Omdat tijdens het bewerkingsproces de werkzaamheid verloren gaat, maakt Tiindi alleen gebruik van het pure product. 100% raw en 0% fake dus!

Zero waste verpakkingen

Good to know: ook de verpakkingen van de verzorgingsproducten van Tiindi zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Alle potten en flessen bestaan uit recyclebaar violet glas. Deze glasvariant zorgt voor een goede houdbaarheid van de producten en beschermt tegen UV-licht. Zo heb je er extra lang plezier van.

Tiindi

Mission for a better world

Tiindi wil een wereld van bewustzijn en respect voor natuurlijke gezondheid en schoonheid creëren. Door te kiezen voor de producten van dit merk – met enkel natuurlijke ingrediënten, zonder bewerking en dus zonder waterverspilling, gebruik van vervuilend plastic en giftige chemicaliën – draag jij ook bij aan gezonde leefomstandigheden. En dat niet alleen: voor elke aankoop geeft Tiindi een bijdrage aan de projecten van Plan Nederland, zoals bijvoorbeeld de strijd tegen meisjesbesnijdenis. Kijk voor meer informatie op planinternational.nl

We zeiden toch dat je nóg meer fan zou worden? Op Eves vind je naast de Immediate Addiction – My Amazing Bodybutter! – waarvan je de gebruiksaanwijzing onder de onderstaande afbeelding vindt – nog meer fijne verzorgingsproducten van dit fantastische merk. Enjoy!

Tiindi producten

Gebruiksaanwijzing van de Immediate Addiction – My Amazing Bodybutter!

  • Was altijd eerst je handen voordat je gaat smeren met de organic bodybutter.
  • Neem met een schone spatel een kleine hoeveelheid (meer kan altijd) bodybutter uit de pot. Wrijf dit tussen je handen totdat het smelt.
  • Dep nu de crème op de gewenste lichaamsdelen en masseer op je eigen manier in.
  • Last, but not least: geniet van het heerlijke moment! 

 

Beeld: Instagram @tiindi_skinfood