jij leest

Droge huid? Ontdek 13x fijne producten volgens de community

7

Droge huid? Ontdek 13x fijne producten volgens de community

Tips droge huid

Onlangs hadden we het in dit artikel nog over droge, gebarsten lippen en tips vanuit de community om dit te verhelpen. Maar laten we het eens over ons gezicht, of eigenlijk de complete huid hebben, want man-oh-man, die kan ook behoorlijk droog aanvoelen in de winter. We zijn daarom op zoek gegaan naar fijne tips van onze members en maakten hier een kort overzicht van. Dusss, mocht jouw velletje ook wat extra verzorging kunnen gebruiken… Check this out.

Trekt sneller in door te smeren op een natte huid

Hier knapt een droge huid van op

Een beetje mixen met moisturizer en voilá

Een frisse, zachte maar bovenal vitaliserende huid

Heerlijk voor een droog velletje

Deze crème houdt alles onder controle

Hydraterend en een prachtige glow

Direct zichtbaar verschil

Werkt snel in op de huid

Deze face oil voedt enorm

Een dagcrème die ideaal is voor een droge, vochtarme huid

Heerlijk voedende body butter

Voedend en verzachtend

Geen last van een droge huid?

Het zou natuurlijk kunnen dat je ondanks koudere temperaturen, lucky you, geen last hebt van een droge huid. In onze cosmetrics vind je tips voor allerlei andere huidtypes: van gecombineerd tot een normaal velletje. Doe er je voordeel mee. Enuuh, meer tips zijn uiteraard ook altijd welkom. Deel jouw 100% eerlijke review(s) in een post op We Are Eves.

Beeld: Getty Images