jij leest

Daten op afstand, zo pak je dat aan

0

Daten op afstand, zo pak je dat aan

Daten

Fysiek daten is op dit moment een absolute no go. Maarree.. we moeten toch creatief blijven als je jouw crush niet uit het oog wil verliezen terwijl jullie beide in quarantaine zitten. Gelukkig zijn er anno 2020 genoeg mogelijkheden om elkaar te blijven zien en spreken. Virtual dating to the rescue! We hebben daarom 3 quarantaine-date-ideeën voor je op een rijtje gezet met daarbij passende beauty looks voor in huis.

1. Daten 2.0: doe samen een mukbang

Mukbang video’s zijn wereldwijd een hit. Het idee van een mukbang video is dat je kijkt naar iemand die aan het eten is. Gezellig samen een hapje eten kan natuurlijk ook gewoon door een videocamera heen. Spreek samen een avond en tijd af waarop jullie wat gaan eten en steek daarbij een romantisch kaarsje aan. Het is nu nét echt alsof je samen in een restaurant zit.

Beauty look: Als je op date naar een restaurant gaat dan kun je met je make-up voor een mooie avond look gaan. Dus dat kan dan ook als je thuis het restaurant nabootst. Kies niet voor een felle lipstick, dat kan nogal lastig zijn tijdens het eten en binnen no time zit het overal. Wat je beter kunt doen? Een warme smokey eye maken in combinatie met een nude lipstick.

Daten

2. Samen (video-)kokkerellen

Vinden jullie het allebei leuk om je handen uit je mouwen te steken? Ga dan samen aan de slag in de keuken. Kies een gerecht waar jullie beide dol op zijn en haal allebei de boodschappen hiervoor in huis. Plaats je videocamera op het aanrecht en snijd de ingrediënten terwijl jullie bijpraten. Je kunt de date natuurlijk ook verder voortzetten aan tafel.

Beauty look: Tijdens het koken kun je ook wel een beetje uitpakken met je make-up look. Met een mooie winged eyeliner kun je hier en daar nog eens een onschuldig knipoogje uitdelen. Houd de rest van je look een beetje speels, denk aan een blush met een lippenbalsem of lipgloss.

Daten

3. Movie night op afstand! Kijk samen een film

Een film kijken is net iets leuker als je het samen doet. Je lacht of schrikt samen, je kunt de film bespreken en uiteraard vragen stellen als je tijdens de film iets niet begrijpt. Deze date is nog succesvoller als jullie allebei popcorn in huis halen, zodat het echt voelt alsof je samen in de bioscoop zit. Als jullie samen de keuze voor een film hebben gemaakt dan tel je simpelweg af (3,2,1.. Let’s go) en klik je tegelijk op play.

Beauty look: Waarschijnlijk kijk je ’s avonds (met gedimd licht) een film. Daarbij kun je met je make-up look twee kanten op: de all natural look of juist een statement look met een rode lip die van het beeldscherm afknalt, it’s all up to you!

Daten

Heb jij nog een origineel idee om toch te kunnen daten in quarantaine? Wij wachten met smart op jouw post op We Are Eves.

Beeld: movie still