jij leest

leuk voor de feestdagen: 5x trendy glitter-looks.

11

leuk voor de feestdagen: 5x trendy glitter-looks.

Glitters

When in doubt add some glitter… Wij nemen deze tip graag ter harte en helemaal tijdens de feestdagen. Het is dé periode dat we extra mogen shinen, toch? Bovendien krijgt je algehele look meteen een feestelijke touch. Natuurlijk willen we wél dat het er een beetje stylish verantwoord uitziet allemaal, dus uuh… old school glitterlipstick en -oogschaduw move over; met kerst en O&N gaan we voor deze – opvallende, doch subtiele en fabulous – trendy glitter-looks!

glitter wenkies.

Wie voor glimmende wenkies gaat kan ervoor kiezen om de volledige wenkbrauwen te bedekken met glitters óf een subtiel lijntje onder de brows aan te brengen. Deze coole underbrow-look was ook te zien in een van de fashionshows van Giambattista Valli. De modellen die over de catwalk paradeerden werden door make-upartiest extraordinaire Val Garland voorzien van zo’n fashionable, très chic glitterlijntje. Iets voor jou?

 

View this post on Instagram

 

“Fragments of a Backstage” Giambattista Valli Paris F/W’16 Ph. @andrewarthur

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

glitter strobing.

Strobing (a.k.a. highlighter aanbrengen op je jukbeenderen, neusbrug en wenkbrauwbot om zo je gezicht subtiel te shapen) wordt naar een next level getild. In plaats van – of in combinatie met – een highlighter gebruik je, jawel, glitters! Het goede nieuws is dat je geen vaste hand nodig hebt voor dit feestelijk make-upje. Je brengt simpelweg, naast op je oogleden, een glitteroogschaduw aan op de bovenkant van je wangen, trekt ‘m door naar de slapen ét voilà, je shinet als nooit tevoren.

 

View this post on Instagram

 

Não é de hoje que o glitter é aceito dentro e fora da época do carnaval, não é? Aproveite para deixá-lo no nécessaire porque em 2018 ele voltará mais forte do que nunca. Ainda na pegada dos 80’s, o glitter strobing é uma ótima saída para quem não dispensa o brilho no make. Os tons rosados são os indicados para quem quer ousar nas produções de maquiagem. Se você já está no aquecimento do carnaval, qualquer cor é válida – a dica do nosso maquiador e CK Artist @roovanini é aplicar no côncavo + têmporas para o look ficar no ponto certo! 😉 (Foto: @glossier) . #ckamura #ckamurasp #ckamuracampinas #beauty #beautytips #trend2018 #maketrend #makeuptrend #glitterstrobing #makeupglitter #dicasdemake

A post shared by C.Kamura (@ckamura) on

glitter freckles.

Sproeten zijn hot, helemaal als je je bedenkt dat ze tegenwoordig zo gewild zijn dat sommige (bekende) chicks ze zelfs laten tatoeëren. (Ja ja Christina Curry, we hebben ze gespot.) Freckle tatts een beetje too much voor jou, maar vind je ze wel über cute? Ga dan voor een feestelijke, eigenzinnige variant zoals hieronder. Het vergt wel wat secuur glitter-plakwerk, maar dan heb je ook wat…

 

View this post on Instagram

 

#glittertheme #glitterfreckles

A post shared by Design in everything (@design_purpose) on

glitter hair.

Nog zo’n toffe glitter-look die gespot werd op de catwalk van Giambattista Valli: glitter hair. De designer houdt blijkbaar wel van een beetje glimmers en wij zijn sowieso ook fan. Zelf deze runway hairdo creëren? Zo gepiept. Meng een kleine hoeveelheid gel met losse glitters en breng dit aan op het haar, op de plekken die jij extra wilt doen opvallen. Let is shine ladies! (P.s. Wil je voor de extra feestelijke touch een beetje krul in je lokken? Hier lees je dé truc.)

glitter nails.

Oké, het is misschien niet de meest vernieuwende glitter-look, maar hij doet ’t wel áltijd goed: glitternagels. Lak je volledige nagelbed met een glitterlak, of ga voor een ietwat verrassendere stijl door alleen de toppen van je nagels te lakken met glitters.

do it yourself .

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt en wil je metéén ook aan de slag met glitters? Hieronder vind je fijne goodies for sparkling feestdagen. Happy Holidays!

NYX glitter primer         Wunder2 Glitter Gelly
1. NYX Glitter Primer
2. Wunder2 Glitter Gelly

Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow         Rimmel glitternagellak
3. Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow
4. Rimmel glitter polish

URBAN DECAY HEAVY METAL HEAVY METAL GLITTER EYELINER         SPARKLE EYE SHADOW OOGSCHADUW
5. Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner
6. Bobbi Brown Sparkle Eyeshadow