jij leest

met deze simpele truc heb je in no-time golvend haar.

8

met deze simpele truc heb je in no-time golvend haar.

Beautyhack

Heb jij de waterfles-föhn-hack toevallig ook voorbij zien komen? De wattes? Oké, dit vraagt om een kleine uitleg: wij stuitten onlangs op een simpele haartruc waarmee je in no-time een volle bos met golven kunt creëeren. Alles wat je hiervoor nodig blijkt te hebben is een föhn en een lege plastic fles. “Ja tuurlijk, hoe in hemelsnaam?”, was onze eerste reactie. Maar ladies, dit supersonisch snelle trucje blijkt écht te werken en het internet gaat helemaal los!

Hoe het werkt?

Snijd of knip de bovenkant van een schoon (en droog) flesje af. Maak vervolgens aan de zijkant een gat, zo groot dat het mondstuk van jouw föhn erdoorheen past. Verdeel je haar in plukken, stop de te krullen pluk in de afgeknipte fles, plaats de föhn in het gat, doe ‘m aan en laat die wavy lokken maar komen! Niet overtuigd? Deze girls gingen je voor en het resultaat is werkelijk verbluffend. Watch and learn.

Geen plastic fles bij de hand? Geen zorgen, een lege Pringels-verpakking werkt ook prima…

Ga jij de waterfles-föhn-hack ook uitproberen? Zo ja, dan willen wij dat so-wie-so zien op Eves!