jij leest

Van vegan tot whatever works: make-up en cosmeticaproducten die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren

0

Van vegan tot whatever works: make-up en cosmeticaproducten die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren

Cosmeticaproducten We Are Eves

Jawolz, er staat weer een kakelverse We Are Eves-CosmetRics voor jou klaar. In de vorige edities zoomden we in op de verschillende huid– en haartypes van de community, dit keer staan verschillende productvoorkeuren van de community centraal. Denk hierbij aan het percentage Eves-members dat de voorkeur heeft voor cruelty-free, vegan, recycled verpakkingen, organic of whatever works. Uiteraard hebben wij naar aanleiding hiervan weer een aantal fijne reviews verzameld, zodat jij cosmeticaproducten kunt vinden die helemaal aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. 

Maar eerst de cijfers….

Cosmeticaproducten We Are Eves

Eerlijke reviews passend bij jouw productvoorkeuren

Topper onder de cosmeticaproducten: 100% natuurlijke shampoo

Natuurlijke tanning drops

Organic, verpakking van 100% post-consuming recycled plastic en vegan

100% natuurlijke kisses

Musthave eyeliner: pikzwart én cruelty free

Budgetproof, cruelty free en vegan

Shampoo bars = geen verpakking = cosmeticaproducten die beter zijn voor het milieu

Nagellak die vegan en ook nog eens betaalbaar is

De beste prijs-kwaliteit verhouding (hyaluron)serum

Cosmeticaproducten passend bij jouw voorkeuren… That’s all folks

Nou Evies, dit waren onze CosmetRics voor deze keer. Mocht er een onderwerp zijn die je graag in deze rubriek terugziet, laat het ons weten in een post op We Are Eves. En blijf vooral doorgaan met het delen van eerlijke productreviews en tips, zodat we interessante info kunnen verzamelen voor een volgende editie én hierdoor de community op weg kunnen helpen met het vinden van passende cosmeticaproducten.

Beeld: Unsplash.com