jij leest

jullie 3 beautyfavorieten en dé verrassing van de week.

9

jullie 3 beautyfavorieten en dé verrassing van de week.

Top 3 Eves

Over welke beauty- en make-up items wordt het meest gesproken op Eves? Welke zijn het vaakst toegevoegd aan de favorieten? En wat we natuurlijk allemaal willen weten: wat zijn de absolute musthaves? Wij hebben gezien dat er een aantal producten zijn die flink jullie aandacht hebben en momenteel the talk of the town zijn. Op Eves delen wij natuurlijk met liefde deze beautyfavorieten met jou. So… drum role please… dit is de top 3 en dé verassing van de week!

1. Beautyfavorieten – MOROCCANOIL Treatment

Of je nu golvend, krullend, kroes of stijl haar hebt: MOROCCANOIL Treatment blijkt de ultieme haarverzorging voor elk haartype te zijn. Deze voedende haarbehandeling is onder andere verrijkt met arganolie, ook wel bekend als het vloeibare goud uit Marokko. Daarnaast bevat de treatment vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen en anti-oxidanten. Oké, we horen je denken: “ja leuk, al die bestanddelen, maar wat doet het voor je haar?” Nou dit dus: gebruik belooft superzachte en gezonde, glanzende lokken die worden beschermd tegen factoren van buitenaf én – dit is wel heel fijn – géén pluishaar meer. Wij snappen wel waarom dit gouden goedje groot favoriet is. Doe ons ook zo’n flesje…

Beautyfavorieten - Moroccanoil

2. Beautyfavorieten – Yves Saint Laurent Touche Éclat

Donkere kringen en oneffenheden wegwerken, bepaalde delen van je gezicht oplichten en benadrukken: dit concealer-pennetje is pure magie! De kleur van de concealer vermengt zich met je dagcrème, foundation en poeder. En dat is niet alles: de formule bevat lichte oliën waardoor het product snel en egaal kan worden toegepast. Wat kan Yves Saint Laurent Touche Éclat eigenlijk niet? Je merkt het, wij zijn zelf ook groot fan van dit product en wat ons betreft een welverdiende plek in jullie top 3.

Beautyfavorieten - Yves Saint Laurent

3. Beautyfavorieten – Kevin Murphy Angel Wash

Als iemand verstand heeft van haar, dan is het Kevin Murphy wel. Veelgevraagd haarstylist, een succesvolle salon en daarnaast timmert deze haargoeroe hard aan de weg als een van ’s werelds meest bekende session stylisten. De producten waarmee Kevin aan het begin van zijn carrière werkte tijdens shoots, leverden niet gewenste resultaat en bezorgden hem vaak huidirritaties. Hij begon daarom wat te experimenten met essentiële plantenextracten uit huidverzorgingsproducten en legde hiermee de basis van zijn gelijknamige, milieuvriendelijke haarstyling- en verzorgingsproducten. And word’s on the street now – jullie hebben ‘m in grote getale ge-favoriet: Kevin Murphy’s Angel Wash is dé redder in nood bij droog en beschadigd haar. Deze shampoo is er nu in een speciale Autumn-editie en is net als alle andere producten van het hoogwaardige merk eco friendly en cruelty free. Big like!

Beautyfavorieten - Kevin Murphy Angel Wash

“Heerlijke shampoo, parabeen- en sulfaatvrij en ruikt fijn. Je hebt maar weinig nodig (ter grootte van een euromunt), dus je doet er ook lang mee!”

Verrassing van de week: Pacifica – Sea Foam Complete Face Wash

Minder bekend dan de producten in de top 3, maar wel dé verassing van de week: deze face wash doet volgens jullie wat ‘ie belooft en is ook nog eens fijn geprijsd.

Waarom Pacifica – Sea Foam Complete Face Wash zo goed werkt? Door de zee-extracten en natuurlijke, actieve ingrediënten die samenkomen in deze milde reinigingsschuim. Het reinigt diep, balanceert en heeft een verfrissende werking. Ook zit er een subtiele exfoliant in van papaya extract. Daarnaast bevat de reiniger kokosnootwater dat fungeert als een natuurlijke toner. Zee-algenextract reguleert het vochtgehalte en de natuurlijke zuiverheid van de huid. En wat we helemaal top vinden: dit reinigingsproduct is vrij van sulfaten en 100% vegan!

Beautyfavorieten - Pacifica Sea Foam

“Deze face foam verdient 10 van de 5 sterren; verwijdert ALLE vuil en make-up + het geeft je dat gladde-zachte-ikbenzoschoon-huidje-gevoel na het afspoelen + géén irritaties of trekkerige en doffe huid…”, eves member Philippine.

Wij zijn heel nieuwsgierig naar welke beautyproducten er staan in jouw persoonlijke top 3. Laat je het ons weten via een post op Eves?