jij leest

Dit zijn de nagellak trends in 2020 die je nu wilt uitproberen

0

Dit zijn de nagellak trends in 2020 die je nu wilt uitproberen

Nagellak trends

Meer dan ooit is nagellak een belangrijk onderdeel van beauty. Je manicure is anno 2020 ook part of the outfit. En geloof ons, als je er eenmaal aan begint dan werkt het behoorlijk verslavend. Goed gelakte nagels zijn dan ook een echte mood booster. We zetten hieronder de trends in de nagellak wereld voor je op een rijtje. Blijf scrollen voor de tofste nail art inspiratie en ontdek nieuwe kleuren voor de mooiste manicure.

Tip: Ontvet je nagels vooraf met nagellak remover, lak je nagels vervolgens in je favoriete kleurtje(s) en sluit af met een topcoat voor een langdurige manicure.

More colour

Een subtiele twist voor je dagelijkse manicure. Je kunt op iedere nagel een andere kleur lakken, maar je kunt ook 1 nagel een andere kleur geven. Try it out!


Blue, blue, blue

It’s all about blue! Blauw is terug van weggeweest.


Pastels

Van lichtgroen tot lila… Pastelkleuren doen het overal goed bij.


Yellow comeback


French tips

Geen groot fan van de klassieke french tips? Misschien wel van deze kleurrijke variant.


Tie dye for the win

Al een tijdje een trend in de fashion wereld, maar dit jaar mag de tie dye print net zo goed (misschien nog liever) op je nagels.


Deel jouw favoriete lakjes

Een goede nagellak is een belangrijke onderdeel voor een mooie manicure. Deel daarom nu jouw favoriete lakjes in een post op We Are Eves. Looking forward to it!