jij leest

Zo wordt het scheren van je bikinilijn wat draaglijker

0

Zo wordt het scheren van je bikinilijn wat draaglijker

Bikinilijn

Al eerder schreven we hier hoe je de ellendige dagen tijdens je ongesteldheid wat aangenamer kunt maken. Maar er kunnen nog meer dingen wat draaglijker voor ons – vrouwen – gemaakt worden. Als jij je bikinlijn scheert (in de zomer) dan ben je waarschijnlijk ook bekend met de ongemakken. Het jeukt en je kunt er rode bultjes, ingegroeide haartjes of uitslag van krijgen… Let’s make this more fun!

Gebruik scheerschuim zonder parfum

Gebruik een scheerschuim tijdens het scheren zonder parfum erin. Tuurlijk houden we van producten die lekker ruiken, maar als je last hebt van irritatie is parfum iets om direct te skippen. No excuses!

Draag katoenen ondergoed

Na het scheren van je bikinilijn kun je het beste kiezen voor ondergoed dat geen (extra) irritatie veroorzaakt. Je kunt je voorstellen dat een kanten slipje meer schuurt dan een gladde stof at that area. Kies daarom de eerste twee dagen na het scheren voor katoenen strings, onderbroeken, boxers – whatever makes you feel comfortable.

Producten om te gebruiken na je scheersessie

Beauty has no rules

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat je zelf bepaalt of jij je wel of niet prettig voelt bij het scheren van je bikinlijn. Beauty has no rules.

Beeld:  Unsplash