jij leest

De community tipt: deze shampoo bars moét je uitproberen

1

De community tipt: deze shampoo bars moét je uitproberen

Shampoo bar

Toen we onlangs bezig waren met onze favoriete bezigheid (lees: door al jullie fijne beautytips scrollen op We Are Eves) viel ons wat op: shampoo bars zijn booming. En wij begrijpen wel waarom: ze zijn beter voor het milieu, nemen weinig plek in beslag, hebben geen verpakking en daardoor perfect voor een zero waste lifestyle (want nu overigens ook hot topic is), zijn veelal gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en – niet geheel onbelangrijk – zo’n zeepje schijnt retegoed voor je haar te zijn. Hieronder vind je een aantal community favourites, met stip op nummer 1 de Citroen 55g van Shampoobars. Check it out.

Voor glanzend haar dat niet pluist

Shampoo bar

Live change alert!

Shampoo bars

Geen gesleep met flessen

Shampoo bar

Lokken wordt minder snel vet

Shampoo bar

Deze shampoo bar ruikt heerlijk naar yasmijn

Shampoo bar

Jouw favoriete shampoo bar

Heb jij ook al geëxperimenteerd met shampoo bars? En zo ja, welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in een post op We Are Eves.s’il vous plaît. 

Beeld: Instagram @zerowastecartel