jij leest

De community tipt: 9x de fijnste dagcrème

0

De community tipt: 9x de fijnste dagcrème

Dagcrème

Is er iemand die de dag goed kan starten zonder dagcrème te smeren? We dont think so! Daarom is het extra belangrijk dat een product dat je iedere dag gebruikt voldoet aan een aantal eisen. Het werd daarom hoogtijd voor een lijstje met de favoriete dagcrèmes van onze Eves members. Doe er je voordeel mee! Komt-tie:

Dagcrème met SPF

Het is voor iedere huid belangrijk dat er SPF in een dagcrème zit, zodat het je huid goed beschermt tegen factoren van buitenaf. Dit geldt overigens ook voor het smeren van een dagcrème in de winter. Daarnaast hebben we natuurlijk allemaal een andere huid en daarom ook andere behoeftes voor producten. Hieronder vind je voor ieder huidtype een fijne dagcrème die werkt – getest door echte vrouwen.

Voor een acne-gevoelige huid

Voor de gevoelige huid

Voor een gecombineerde huid

Voor een (zeer) droge huid

Voor een vette huid + vegan

Dagcrème met een vleugje zonneschijn

Niet jouw favoriet?

Staat jouw favoriete dagcrème er niet tussen? Laat ons dan vooral in een review op We Are Eves weten welke dat is!

Beeld: Pexels