jij leest

Schrale handen? Hier vind je 5x de beste handcrème volgens Eves-members

0

Schrale handen? Hier vind je 5x de beste handcrème volgens Eves-members

Handcrème

Vanwege het coronavirus zijn we de laatste tijd vaker en grondiger onze handen aan het wassen. Erg goed natuurlijk, want voorkomen is beter dan genezen, maar die droge klauwtjes die je ervan krijgt zijn een tikkeltje minder. Niet zo gek dat de vraag naar handcrème enorm is gestegen de afgelopen periode. Wil jij nog een variant inslaan en ben je in dubio over welke nu goed is? Hier vind je de beste handcrèmes volgens de community. 

1. De beste handcrème die er is

Handcrème

2. No need to say more…

Handcrème

3. Trekt goed in en zorgt voor zachte handen

Handcrème

4. Voedend, ruikt lekker en past makkelijk in de tas

Handcrème

5. Je hebt precies genoeg aan één pompje

Handcrème

Over handcrème gesproken…

Houd We Are Eves goed in de gaten, want binnenkort testen en reviewen onze Beauty Editors een handcrème van het hoogwaardig skincaremerk Clarins. Wellicht kom jij er dankzij de 100% eerlijke reviews die volgen achter dat deze crème hét smeersel voor jou is. En mocht je trouwens ook nog op zoek zijn naar een goede handzeep? Hier vind je de community top 3. Doe er je voordeel mee 😉

Beeld: Unsplash