jij leest

Zo wordt ongesteld zijn ietwat dragelijker

0

Zo wordt ongesteld zijn ietwat dragelijker

Ongesteld

Elke maand is het weer zover, die ^#&%@*# ongesteldheid. Sommigen hebben nergens last van tijdens het ongesteld zijn, the lucky basterds. De niet-zo-gelukkigen krijgen een onrustige huid, verliezen liters bloed (echt, de rode zee is er niets bij), liggen krom van de buikpijn in bed of kampen met andere PMS-klachten. Met deze community-tips kom je die ellendige dagen wellicht ietwat aangenamer door. 

Willen de onderstaande tips niet baten? Vier het ongesteld zijn!

Oké, dit klinkt misschien een beetje vreemd, toch zijn er een aantal redenen op te noemen waarom het fijn is om te menstrueren. Zo heb je een goed excuus om drie dagen in bed te liggen zonder enig schuldgevoel en je ook maar iets van de buitenwereld aan te trekken, kun je ongegeneerd die hele chocoladereep naar binnen werken en je mag de tranen lekker laten vloeien. Lucht best op kunnen we je vertellen. Maar goed, we zijn wat voorbarig, eerst eens even deze tips van Eves-members uitproberen….

Gemberthee voor vermindering van menstruatiepijn

Zeg maar bye bye tegen krampen

Voor een betere weerstand en meer rust

Onmisbaar bij activiteiten tijdens je menstruatie

Olie voor verzachting van de pijn

Milieubewust en tot 8 uur geen zorgen over doorlekken

user-profile@itskarlierose
*REVIEW*Na een langdurige, stabiele relatie met maandverband heb ik me verdiept in de menstruatiecup. Vond het een eng idee, was al niet zo’n fan van tampons, dus dit leek me al helemaal niks. Maar niets is minder waar. Inbrengen vergt een beetje oefening, maar hoe zalig het is om én je tot 8 uur geen zorgen te maken over lekken en andere onprettige zaken én ook milieubewuster met je femhygiene-producten om te gaan, dat had ik niet verwacht. Ik kan iedereen aanbevelen het eens een keer te proberen en z…
productOrgani Cup
Organi Cup
Visit website

Dé ideale foundation als je ongesteld bent en een onrustige huid hebt

Menstruatieklacht: onrustige benen

Help andere Eves-members met jouw gouden tip

Mocht je nog een geniale tip hebben voor dé periode en weet je hoe je ongesteld zijn aangenamer kunt maken? Deel het in een post op We Are Eves en help zo andere PMS-ing members op weg. 

Beeld: Instagram @fertilityawarness