jij leest

De community tipt: 7x de fijnste zonnebrand

0

De community tipt: 7x de fijnste zonnebrand

Zonnebrand

The sun is out! Er is niets waar wij gelukkiger van worden op dit moment, dan wakker worden en ontdekken dat het heerlijke zonnetje (weer) schijnt. Maar voor dat jij gaat genieten van de zonnestralen, is een goede SPF een must. Welke zonnebrand plakt niet, ruikt wel lekker, beschermt goed en laat geen witte waas achter? De community weet raad! Ontdek hier 7x de fijnste zonnebrand volgens 100% eerlijke reviews.

Hoelang blijft een zonnebrandcrème houdbaar?

Good question! Zoals voor alle cosmetica producten geldt, is ook een zonnebrandcrème niet voor altijd houdbaar. Op de verpakking van je favoriete SPF vind je een symbool van een open pot met een cijfer erin. Dit cijfer geeft het aantal maanden aan dat het product na opening nog houdbaar is. Maar! Voor alle zonnebrandproducten geldt dat ze door licht en hitte minder goed werken. De kans is groot dat jouw zonnebrand al heel wat uren in de zon is verwarmd.. Wij raden daarom aan om zeker ieder jaar opnieuw een zonbescherming aan te schaffen. Better safe than sorry! Hieronder vind je een lijstje met de favoriete zonnebrand volgens de 100% eerlijke reviews van de community.

De zonnebrand is vegan, dierproefvrij en vriendelijk geprijsd

Beschermt tegen zowel uv-A als uv-B straling

100% natuurlijke zonnebrand

Geen vet gezicht, wel SPF 50!

Aanrader bij zonneallergie

Voor de gevoelige huid

Ruikt heerlijk en glimt niet

Meer tips voor de perfecte zonnebrand?

Staat jouw favoriete SPF er nog niet tussen? Deel in een post op We Are Eves de zonnebrand die jij je vriendinnen aanraadt. Sharing is caring!