jij leest

Betere huid: 5 dingen die je nu kunt doen zonder producten

0

Betere huid: 5 dingen die je nu kunt doen zonder producten

Betere huid

Een betere huid, wie zegt daar nou ‘nee’ tegen? Er zijn zoveel aspecten die je huid beïnvloeden zowel van binnen als van buiten, maar dat betekent niet dat je er zelf niks aan kunt doen. Hieronder vind je een lijstje met factoren die (buitenaf) invloed hebben op jouw huid en daarbij hebben we easy peasy  lifestyle tips op een rijtje gezet hoe je dit zelf kunt aanpakken. Better skin is on the way!

Get your skin in shape

  1. Was regelmatig je kussenslopen. We spenderen gemiddeld een derde van de dag in bed. Neem jij wel eens snacks mee in bed of misschien wel je viervoeter? Als je kussensloop niet schoon is, dan is je huid dat al helemaal niet. Het is een goed idee om iedere week je kussenslopen te wassen. Dit kan ook de oplossing zijn als je merkt dat je haar snel vet wordt. Win-win situatie!
  2. Maak je telefoon (vaker) schoon. Je telefoon ligt op plekken waar je je gezicht waarschijnlijk niet op zou leggen. Yaiks! Verwijder die bacteriën van je telefoon voordat je het op je gezicht smeert.
  3. Zorg voor een schone lucht. Wait what? Ja, helemaal toepasselijk als je in een drukke stad woont. Er bestaan natuurlijk luchtreinigers, maar ook planten kunnen je helpen om giftige stoffen uit de lucht te verwijderen. De planten die je hierbij het beste kunnen helpen: graslelie, aloe vera en goudpalm.
  4. Sleep is the answer. Goede nachtrust is een belangrijke factor voor ieder gezond lichaam. Slaap kan stress verminderen en dat kan absoluut invloed hebben op je huid. Zorg dat je voldoende slaapt door bijvoorbeeld je telefoon buiten je slaapkamer te houden. Een telefoon is een grote stoorzender voor voldoende slaap.
  5. Slaap met een silky oogmaskertje als je op je zijde slaapt. Ook is je houding tijdens het slapen belangrijk. Kraaienpootjes kunnen namelijk ontstaan als je op je zijde slaapt, ook wel bekend als ‘slaaplijnen’. Dit kun je voorkomen door een zijden oogmasker te dragen.

Al deze tips zijn vrij makkelijk om in je dagelijkse leven toe te passen, maar kunnen een grote impact hebben. Thank us later!

Meer tips?

Heb jij een goede tip voor een betere huid die niet op het lijstje staat? Deel het in een post op We Are Eves. Sharing is caring!

Beeld: Pexels
Bron: Lolita says so