jij leest

Als er ooit een moment is om een van deze voetmaskers te proberen, dan is het nu

0

Als er ooit een moment is om een van deze voetmaskers te proberen, dan is het nu

Voetmaskers

Heb jij ooit wel eens een voetmasker geprobeerd? Als je dat wel hebt gedaan dan weet je waarom ze zo hyped zijn. Zo niet, dan is nu het moment om het te ontdekken. Met een voetmasker kun je zelf in huis super zachte en summer proof voeten creeëren, waarvan je versteld zult staan. Let’s find out!

Voetmaskers zijn vergelijkbaar met gezichtmaskers omdat ze een flinke dosis hydratatie geven. Sommige voetmaskers doen nog meer dan dat en helpen ook dode huidcellen te verwijderen. Toch moeten foot sheets op heel veel Shelfies nog een plekje veroveren. En dat terwijl juist onze voeten vaak droog (en verwaarloosd) zijn. Time for change! Blijf scrollen voor de favoriete voetmaskers volgens de community.

Waarom nu?

Waarom is het nu het moment voor voetmakers? De werking van een voetmasker is een langer proces. Het kan namelijk tot wel 10 dagen duren voordat het masker zijn werkt gaat doen. Het is dus niet handig om het masker een dag voordat je summer proof voeten wilt hebben te gebruiken. Je kunt de behandeling het beste een ruime week daarvoor op je voeten aanbrengen. Wees gewaarschuwd: je voeten kunnen behoorlijk gaan vervellen, maar daarna ben jij dan ook meer dan ooit ready voor je favoriete summer shoes. Oeh la la!

Meer tips voor zachte voetjes?

Staat het voetmasker dat jou aan zachte voetjes heeft geholpen er niet tussen? Laat het ons dan vooral weten via een post op We Are Eves. Onze (uitgedroogde) voeten zullen je dankbaar zijn!

Beeld: Pexels.com