jij leest

Dit zijn de absolute favorieten van Beauty Editor van de maand Stephanie

0

Dit zijn de absolute favorieten van Beauty Editor van de maand Stephanie

beauty editor

Deze maand hebben we uiteraard weer iemand bekroond tot Beauty Editor van de maand en dit keer is de gelukkige: Stephanie. De 27-jarige is in het dagelijkse leven doktersassistente, maar daarnaast heeft de Limburgse ook haar eigen beautyblog. Stephanie heeft inmiddels zoveel beautyproducten getest dat ze een eigen make-up kamer heeft in haar huis. We kunnen hier dus wel spreken van een pro reviewster. Ladies, doe er je voordeel mee… read and learn!

Waar komt jouw liefde voor beauty vandaan?

Twee jaar geleden begon mijn verslaving voor beauty pas écht. Ik keek dagelijks YouTube filmpjes om mijn skills te verbeteren. Daar kreeg ik steeds meer plezier in en mijn stash (aka Shelfie) werd dan ook steeds groter.. Inmiddels heeft mijn lieve partner een make-up kamer voor mij gemaakt!

Mijn stash werd steeds groter, inmiddels heb ik een speciale make-up kamer

Je bent een eigen beautyblog gestart, hoe ben je tot dit besluit gekomen en hoe heb je dit aangepakt?

In april 2019 werd ik lid van We Are Eves, al vrij snel ontdekte ik dat het schrijven van eerlijke reviews iets is dat goed bij mij past. Hierdoor besloot ik om mijn eigen website met beauty reviews te starten. Op deze manier kan ik mijn liefde voor beauty overbrengen op anderen. Mijn partner heeft de website gebouwd en zo is mijn blog in september 2019 geboren.

Check of jij hetzelfde beauty profiel hebt als Stephanie

Het beautyprofiel van Stephanie: dun & beschadigd haar, vettig & gecombineerd huid. Productvoorkeuren: 100% dierproefvrij, zoveel mogelijk organic en vegan.

Dit zijn Stephanie’s favorites

Wat betekent schoonheid voor jou? 

Schoonheid heeft voor mij in eerste instantie niets te maken met hoe je er van buiten uitziet. Naar mijn mening zit schoonheid vooral vanbinnen. Als je goed in je vel zit, straal je ook van buiten. Dus zorg eerst voor de binnenkant en dan pas voor de buitenkant!

Als je goed in je vel zit, straal je ook van buiten

Welk beauty product staat op dit moment bovenaan jouw wishlist? En waarom?

Als ik echt zou moeten kiezen zeg ik het Jawbreaker eyeshadow palette van Jeffree Star. Ik zie de laatste tijd ontzettend mooie looks voorbijkomen die met dit palette gemaakt zijn.. Vooral de pastelkleuren in het palette spreken mij echt heel erg aan. Dit soort kleuren heb ik nog niet echt in mijn collectie (ondanks dat ik wel 100 andere oogschaduw paletten heb).

De beautyroutine van Stephanie

Mijn ochtendroutine:

Stap 1: Haar wassen
Stap 2: Gezicht reinigen met een cleansing gel en af en toe met een scrub (2-3x per week)
Stap 3: Ik gebruik iedere dag mijn Revolution Skincare superfruit serum & primer als basis
Stap 4: Daarna is het tijd voor een dagcrème/moisturizer
Laatste stap: Ik laat mijn skincare altijd minimaal 10 minuten goed intrekken. In deze 10 minuten begin ik alvast met het aanbrengen van mijn oogschaduw. Daarna breng ik mijn bronzer, blush en highlighter nog aan en sluit ik af met een setting spray én een mooie lipstick. And good to go!

Ik laat mijn skincare altijd minimaal 10 minuten goed intrekken

In de avond ziet mijn routine er als volgt uit:

Stap 1: Als eerste verwijder ik mijn oog make-up met de Etos lip&eye oil remover.
Stap 2: Daarna gebruik ik de camomile cleansing butter van The Body Shop om mijn make-up en viezigheid van mijn gezicht te halen. Ik verwijder de restanten van de butter met warm water en een schone make-up doek.
Stap 3: Daarna reinig ik mijn gezicht nóg een keer met een micellair water.
Stap 4: Vervolgens breng ik de superfruit essence van Revolution Skincare aan, en laat ik deze goed drogen.
Stap 5: Ik maak ’s avonds ook gebruik van een oogcrème, overdag onder mijn make-up vind ik dat niet prettig.
Stap 6: Iedere avond gebruik ik een serum met hyaluronzuur om mijn huid te voorzien van extra hydratatie gedurende de nacht.
Laatste stap: Ik sluit altijd af met een nachtcrème en 2x per week met een overnight mask.

Stephanie’s Shelfie Musthaves

  1. Revolution Skincare Superfruit Serum & Primer
  2. Jeffree Star – Blood Lust palette
  3. Polaar Nuit nachtcréme
  4. Australian body works – Tea tree roller
  5. Etos eye&lip oil remover

Zorg ervoor dat je íédere avond je make-up verwijdert en je gezicht goed reinigt, no excuses!

Last, but not least… wat is jouw ultieme beauty tip?

Zorg ervoor dat je íédere avond je make-up verwijdert en je gezicht goed reinigt, no excuses! Door de dag heen wordt je huid vies door alle invloeden van buitenaf en de make-up die je hebt aangebracht. Het is daarom heel belangrijk om je gezicht goed te reinigen om onzuiverheden te voorkomen.

Word jij de volgende Beauty Editor van de maand?

Wil jij ook kans maken om de Beauty Editor van de maand te worden en extra goodies te winnen, die je vervolgens mag reviewen en testen? Meld je dan hier aan voor ons Beauty-Editor programma, als je dit nog niet hebt gedaan. Review daarnaast producten, adviseer de community en vul jouw Shelfie met jouw productfavorieten… En wie weet ben jij de volgende gelukkige!