jij leest

De hack voor het aanbrengen van sheet masks waar iedereen het over heeft

0

De hack voor het aanbrengen van sheet masks waar iedereen het over heeft

Dit is hét moment om goed voor jezelf te zorgen. En daar hoort uiteraard ook een flinke portie self care bij, lees: extra veel relax momentjes met sheet masks. Op Instagram zagen wij steeds vaker deze hack voor het aanbrengen van sheet masks voorbijkomen. Nog geen idee waar dit over gaat? Lees dan voor al even verder..

In het bezit van een jade roller, check. Een uitgebreide collectie sheet masks in huis, check. De truc is nu simpelweg dat je die twee tegelijkertijd gebruikt.  Je legt het masker op je gezicht en vervolgens masseer je er met de jade roller overheen. Gevalletje: ‘waarom heb ik daar zelf niet eerder aan gedacht?’. De jade roller zorgt er zo niet alleen voor dat je bloedcirculatie wordt gestimuleerd, maar het zorgt er ook voor dat de ingrediënten van het masker beter in je huid worden gemasseerd. Je versnelt en verbeterd hierdoor de werking van je gezichtsmasker.  Dussee… Rollen maar!

Hieronder vind je de favoriete jade rollers en sheet masks volgens de community:

sheet masks
Sheet masks
Sheet masks
Sheet masks

Nóg meer reviews

Wil je meer reviews over sheet masks lezen? Geef dan “sheet masks” in de zoekbalk van de homepagina van We Are Eves mee en tadaa… alles posts over the hottest beauty tool in town verschijnen meteen op jouw scherm.

Beeld: GettyImages
Bron: Byrdie.com