jij leest

Dit zijn 7x de beste zelfbruiners voor je gezicht

0

Dit zijn 7x de beste zelfbruiners voor je gezicht

Zelfbruiner

Aangezien we op dit moment buiten minimaal van de eerste zonnestralen kunnen genieten, lijkt het erop dat we nu meer dan ooit op zoek zijn naar een zelfbruiner voor onze – not sunkissed– smoeltjes. Dat viel ons al snel op tijdens een rondje scrollen op We Are Eves. We zetten daarom de favorieten van de community voor je op een rijtje.. Fake it (binnen) till we make it zeggen we dan maar.. Komt-ie!Eves-member @noastelle_gils vraagt om raad voor betaalbare self tan producten en natuurlijk heeft de Eves-community daar een antwoord op. Let’s find out!

De beste zelfbruiner op basis van alleen maar natuurlijke ingrediënten

5 sterren, want het droogt je huid ook niet uit

Geweldig product, laat geen vlekken achter

Geeft je na gebruik binnen een paar uur een bruinere teint..

Heeft thank god niet zo’n penetrante self tan geur en een natuurlijk kleurtje.

Deze zelfbruiner is heel natuurlijk en genuanceerd

Het geeft je geen oranje kleur maar juist heel natuurlijk bruin.

Zit jij met een vraag of beautydilemma? De community helpt jou!

Heb jij zelf een vraag over cosmetica, zit je met een beautydilemma of ben je op zoek naar een bepaald product? Via de zoekfunctie in de We Are Eves-app kun je zoeken naar onderwerpen waar jij vragen over hebt. Geen post of review kunnen vinden? Stel jouw vraag dan aan de community via een post op We Are Eves.

Beeld: Unsplash