jij leest

Jade roller… To believe or not to believe the hype? Deze Eves-members weten raad

0

Jade roller… To believe or not to believe the hype? Deze Eves-members weten raad

Jade roller

We zien deze populaire beauty tool geregeld voorbijkomen op menig schoonheidsplatform en op de beautypagina’s van bekende magazines: de jade roller. Wij vroegen ons af: wat doet-ie eigenlijk precies en werkt het wel echt? Met andere woorden, is het je geld waard? De Eves-community to the rescue. Hier vind je een selectie uit de vele 100% eerlijke reviews van members die ‘m al uit hebben geprobeerd.

Geen groot verschil, wel een heerlijk verwenmoment

“Ik zou dit iedereen aanraden.”

Doet wat het moet doen: rollen

De rollende beweging stimuleert de productie van collageen

Een goedkope versie voor een lekkere gezichtsmassage

Gemaakt van natuurlijk jade-steen

Minder zichtbare lijntjes met deze budget jade roller

Nóg meer reviews

Wil je meer reviews over de jade roller lezen? Geef dan “jade roller” in de zoekbalk van de homepagina van We Are Eves mee en tadaa… alles posts over the hottest beauty tool in town verschijnen meteen op jouw scherm.

Beeld: Unsplash