jij leest

Must see video: vijf manieren om je uitgroei te verbergen zonder haarverf

0

Must see video: vijf manieren om je uitgroei te verbergen zonder haarverf

Uitgroei

Last van uitgroei? Je bent niet de enige die er op dit moment mee kampt, desalniettemin wordt het er niet beter op zolang kapsalons dicht blijven. We are eves to the rescue! Wij ontdekten een handige video en zouden Eves niet zijn als we deze ontdekking – voor mede Evies met uitgroei – niet zouden delen. Let’s find out!

In deze video van hairdresser Ella Bangs zie je vijf handige tips hoe je je uitgroei smooth kunt verbergen waarbij je niet aan de slag hoeft te gaan met haarverf. Van het veranderen van je scheiding tot het subtiel gebruiken van oogschaduw.. Watch and learn!

Thuis je haar fixen, dat doe je zo..

De gouden haartip

Weet jij nog een goede haartip nu we geen bezoekje aan de kapper kunnen brengen, maar zie je ‘m niet terug in deze video? Laat het ons weten in een post op We Are Eves. Thank you namens alle Evies!

Beeld: Unsplash