jij leest

De community tipt: 5x vitamine C serums die je huid laten stralen

0

De community tipt: 5x vitamine C serums die je huid laten stralen

Vitamine C

Vitamine C serums zijn populair, dat bleek al snel tijdens een rondje scrollen op Eves. Wie wil er dan ook geen stralende huid? Want daar zou dit wondermiddel voor moeten zorgen. Vitamine C is een antioxidant dat helpt bij het voorkomen en verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast herstelt het ook pigmentvlekjes door de zon. Zie je door de bomen het bos even niet meer? We hebben de favoriete vitamine C serums voor je op een rijtje gezet! Check it out now!

Vitamine C: the key to een stralende huid

Niet jouw favoriete C?

Zweer jij bij een ander serum met vitamine C? Schrijf een review over het product op We Are Eves. Zo help je andere members én maak je met het vermelden van #CBA2020 ook kans op de 10 WINNAARS van onze eigen categorie van de Cosmopolitan Beauty Awards 2020.