jij leest

Ontspannen dagbesteding voor thuisblijvers… Zo creëer je de ultieme home-spa

0

Ontspannen dagbesteding voor thuisblijvers… Zo creëer je de ultieme home-spa

Home-spa

Het zijn aparte tijden nu dat het Coronavirus gaande is. Scholen dicht, horecagelegenheden gesloten, gecancelde events en daarnaast is het advies om vanuit huis te werken als dat mogelijk is. Aangezien het gros van ons nu aan huis gekluisterd is, kunnen we van een nood beter een deugd maken toch? That’s where the home-spa comes in… Met deze tips heb je de perfecte daginvulling om heerlijk te kunnen ontspannen. En dat gewoon vanuit huis. Ideaal toch?

1. Creëer de juiste stemming met de juiste geur

Het realiseren van een ontspannen home-spa begint met het realiseren van de juiste stemming. Dim de lichten, zet je favoriete muziek op en plaats van die heerijk ruikende geurstokjes in de badkamer (of andere ruimte waar je je bevindt).

2. Home-spa essential: gezichtsmasker voor een mooie en frisse glow

Tijdens zo’n spa-dagje mag een voedend gezichtsmasker natuurlijk niet ontbreken. Alleen al het aanbrengen heeft een ontspannen effect. En als toetje krijg je er een mooie glow en frisse uitstraling van. Nu je trouwens toch de tijd hebt kun je eventueel zelf een masker in elkaar flansen. In deze easy peasy DIY’s van de community vind je makkelijke recepten voor home made gezichtsmaskers.

3. Een haarmasker mag natuurlijk niet ontbreken

Naast een gezichtsmasker is een haarmasker natuurlijk ook iets wat je makkelijk kunt doen nu je thuis bent. In het easy peasy DIY-lijstje vind je ook makkelijke varianten die je zelf thuis kunt maken. Niet zo’n zin in? Tussen de velen eerlijke reviews op We Are Eves vind je ongetwijfeld ook een haarmasker dat ideaal is voor jouw haartype. Wat dacht je van de onderstaande variant?

4. Home-spa ontspanning met een bath bomb

Het kijken naar de “bubbelexplosie” die zich vormt zodra je ‘m in water doet… De heerlijke geur die er vanaf komt… Een bathbomb zorgt voor het ultieme gevoel van ontspanning in jouw eigen home-spa. Dus áls je een bad hebt, dan is dit product zeker een aanrader. Onze eigen Community Manager @taraxkimberly is in ieder geval fan.

user-profile@taraxkimberly
heeft een rating gegeven
productLush
Peachy Bathbomb
Een heerlijk kleurrijk, relaxend bad, wie wil dat nou niet?Iedere weekend probeer ik in bad te gaan, even een momentje 'me-time' dat doe ik namelijk echt veeeeels te weinig! Lekker maskertje in de haren, op het gezicht ook, bathbomb erin en liggen. He…
lees meer
post-content

5. Scrubben met een dierproefvrije scrub

Naast je gezicht en haren verdiend het hele lichaam een beetje extra aandacht. Neem daarom rustig de tijd om je huid onder handen te nemen met een scrub. Zo verwijder je de dode huidcellen en tover je een zijdezacht velletje tevoorschijn.

5. Home-spa me-time: masseren met een bodylotion

En nu je toch de hele huid aan het aanpakken bent… smeer haar lekker in met een bodylotion en doe dit met masserende bewegingen. Zo trakteer je jezelf stiekem op een massage.

6. Gezichtsmassage met een jade roller

Nóg meer verwennerij voor je gezicht: een jade roller schijnt dé beautytool te zijn die zorgt voor een goede doorbloeding en daardoor een verfrissend effect heeft. Daarbij geeft de rollende beweging het gevoel van ontspanning. Stiekem dus ook ontzettend fijn voor dagelijks gebruik. Ga je tijdens je home-spa in de weer met de roller? Gebruik er dan een huidolie bij als extraatje. Of gebruik ‘m net als deze Eves-member in combinatie met een sheetmask.

7. Sluit af met verwennerij voor de nagels

Uiteraard mag het verzorgen van de nagels niet ontbreken in de home-spa. Vijl ze netjes bij, gebruik een nagelriemcrème om de nagelriemen naar achteren te duwen en last, but not least… voorzie ze van een mooie kleur nu je toch de tijd hebt.

Jouw ultieme tips voor een home-spa

Zo, met bovengenoemde ben je waarschijnlijk wel een aantal uur zoet. Enjoy! Mocht jij trouwens nog tips hebt voor een ultieme home-spa, laat het ons weten in een post op We Are Eves. Je bent de beste 🙂

Beeld: Getty Images