jij leest

De community tipt: 10x haarmasker voor gezonde lokken

0

De community tipt: 10x haarmasker voor gezonde lokken

Haarmasker

Als we de echte haargoeroes moeten geloven is je haren één keer in de week verwennen met een haarmasker hét recept voor gezonde lokken. Ben je deze periode, net als vele landgenoten, vanuit huis aan het werk? Dan is dit een goed moment voor zo’n maskertje. Geen kip die het ziet, op je eventuele partner en kids na dan… Of misschien ben je werkzaam in de zorgverlening (petje af by the way)? In dat geval verdien jij een me-time momentje. Je vindt hier 10x musthave haarmaskers volgens de community.

Een dikke vette must voor iedereen met pluizig, dun of beschadigd haar


Als je op zoek bent naar een heerlijk ruikend haarmasker


“Mijn haar is aanzienlijk minder droog en pluizig…”


Haarmasker die je de hele nacht in kunt laten


Prijzig, maar absoluut het geld waard


Kokosolie: belooft een verzorgde en glanzende look


Hét haarmasker zonder inwerktijd


Do it yourself – Voor dames met krullen


“Ik heb minder last van dode punten.”


Voor zijdezacht en glanzend haar

Nog meer verwennerij voor thuisblijvers

Heb je trouwens nog tijd over tijdens het thuis bivakkeren? Wat dacht je van je haarverwen-momentje uitbreiden met een volledige spa-treatment? Hier vind je dé tips voor een ultieme home-spa. En als je zelf nog een tip hebt, deel ‘m in een post op We Are Eves. Sharing is caring 🙂

Beeld: Getty Images