jij leest

Handzeep top 3: getipt door de We Are Eves-community + how-to handen soppen

0

Handzeep top 3: getipt door de We Are Eves-community + how-to handen soppen

Handzeep

Het Coronavirus is momenteel hot topic. Wereldwijd zijn er inmiddels 100.000 besmettingen, and counting, vastgesteld. Nu willen we niet gaan paniekzaaien, want net als bij een “gewone griep” zijn het voornamelijk verzwakten ouderen of mensen die al iets onder de leden hebben degenen die het meeste risico lopen. (Zo lazen we in dit artikel van Het Parool.) Maaruuh, voorkomen is beter dan genezen toch? En aangezien je deze griepsoort kunt proberen te vermijden door regelmatig de handen grondig wassen, vind je hier een handzeep top 3. Stuk voor stuk 100% eerlijk gereviewed door Eves-members.

Handen wassen how-to

Oh, en voor we overgaan op onze handzeep top 3 eerst nog even een kleine instructie van hoe je dan precies de handen écht goed wast. Ja ja, handjes soppen vraagt enige deskundigheid mensen. Komt-ie:
– Zeep de handen niet “even snel” in, maar twintig seconden lang. (Vergeet de plekken tussen de vingers en de nagels niet.)
– Spoel de handen en droog af met een papiertje.

1. Heerlijke handzeep

2. Zonder gekke toevoegingen

3. Droogt gevoelige handen niet uit

user-profile@karlijnsmits
heeft een rating gegeven
productRituals
Ritual Of Ayurveda Hand Wash
Deze heerlijke hand wash heb ik cadeau gekregen! Het ruikt heerlijk en sterker dan een andere handzeep. Het droogt mijn gevoelige handen niet uit. Ook vind ik de verpakking erg mooi en is het een eyecatcher in de badkamer. Ik heb het ongeveer 3 maanden dag…
lees meer

Beeld: Getty Images