jij leest

Eves-member vraagt, de community antwoord: Statisch haar, hoe kom ik er vanaf?

11

Eves-member vraagt, de community antwoord: Statisch haar, hoe kom ik er vanaf?

Statisch haar

Je kunt op We Are Eves natuurlijk ál jouw fijne beautytips en eerlijke reviews kwijt, maar je kunt uiteraard ook jouw brandende vragen aan de community stellen. Zoals bijvoorbeeld @nancy1994 onlangs heeft gedaan. De Beauty Editor heeft momenteel namelijk last van statisch haar en vraagt zich af hoe ze er in hemelsnaam vanaf komt. Zit je met hetzelfde probleem? In dit artikel ontdek je een aantal handige tips. Check ook zéker even, door op de onderstaande afbeelding te klikken, de reacties die Nancy kreeg op haar post en doe er je voordeel mee 😉

Statisch haar: de ultieme tips

Statisch haar

Meer tips tegen statisch haar?

Kun jij @nancy1994 nog helpen met dé gouden tip tegen statisch haar? Reageer dan even in een comment op haar post, of deel jouw persoonlijke suggestie in een post op We Are Eves. Je bent de beste!

Beeld: Instagram @goemago