jij leest

Van tandpasta-tabletten tot houtskoolpoeder: bijzondere tandpasta’s die volgens Eves-members zorgen voor witte tanden

0

Van tandpasta-tabletten tot houtskoolpoeder: bijzondere tandpasta’s die volgens Eves-members zorgen voor witte tanden

Tandpasta witte tanden

Als je dacht dat je op We Are Eves alleen maar reviews over make-up en smeersels vindt, think again. We zien van álles voorbijkomen. Zo ook, ja echt, posts over tandpasta. En dan hebben we het niet alleen over ‘old school‘ varianten in een tube. We spotten bijvoorbeeld ook eerlijke reviews over organic tandpasta-soorten in tablet- of poedervorm. Dit kunnen we alleen maar toejuichen. Als we dagelijks stilstaan bij wat we op onze huid smeren, mag wat we in onze mond stoppen eigenlijk niet ontbreken. Mocht jij witte tanden wensen en ook eens wat meer hierbij stil willen staan: hier vind je een overzicht van bijzondere (natuurlijke) tandpasta’s die volgens Eves-members blijken te werken. (Of juist helemaal niet…)

Tandpasta-tabletten: bijzonder, maar fijn

Voor tanden die zo glad als ijs aanvoelen

Tandpasta met een prettige smaak

“Ik heb niet het idee dat mijn tanden witter worden.”

user-profile@kirsten.tonkes
Prima tandpasta, maar heb niet het idee dat mijn tanden witter worden. Let wel op want je hele wasbak wordt zwart ;-). Smaak is goed!
productEcodenta
Tandpasta Whitening Met Black Charcoal
Visit website

Natuurlijke tandpasta zonder conserveermiddelen

Erg goed voor gevoelige tanden

Vrij van plastic, parabenen, siliconen & meer

Belooft witte tanden

Witte tanden? More tips please!

Aangezien we het nu toch over tandpasta hebben… Jij nog een tip voor een goede variant voor witte tanden? Of als er een tandpasta-soort is waarvan je zegt: “gebruik die maar liever niet?” Dan zien we jouw eerlijke review graag op We Are Eves. Scheelt andere members wellicht een miskoop 😉

Ennuuh, smaakt deze ‘community tipt’ naar meer? Hier vind je 15x effectieve oogcrèmes volgens onze members.

Beeld: Getty Images