jij leest

De community tipt: 15x effectieve oogcrème en minder goede varianten

0

De community tipt: 15x effectieve oogcrème en minder goede varianten

Oogcreme We Are Eves

Wallen, donkere kringen, puffiness, rimpels…. Het gebied rondom de ogen heeft nogal wat te verduren. Een beetje extra liefde en aandacht geven aan dit dunne velletje hier kan dus geen kwaad. Het ideale smeersel hiervoor? Wat dacht je van oogcrème? De meningen over de werking zijn soms verdeeld, maar check deze eerlijke productreviews eens even. Ongetwijfeld de beste inspiratie om dé variant te vinden die geschikt is voor jou. En dat is niet alles, we sluiten de lijst af met een bonustip voor hoe je jouw oogcrème extra effectief tegen wallen kunt inzetten.

1. Hydrateert enorm en voelt heerlijk

2. Dikke 5 sterren

3. Nog niet helemaal overtuigd van deze oogcrème

4. Laat je ogen fris ogen en wallen lijken minder

5. Prima basis voor je concealer

6. Oogcrème die je ogen meteen opfrist

user-profile@l.v.g
De Fast Response Eye Cream is een geweldig oogcreme! Je ogen frissen meteen op bij het aanbrengen.
productM.A.C.
Fast Response Eye Cream
Visit website

7. Een frissere look in de ochtend

8. Ideaal bij slaapgebrek en stress

9. De kleine variant heeft ook een leuke prijs

10. Knetterduur voor een klein potje en toch hooked

user-profile@cassie
Ok, ja ik vind dit knetterduur voor een klein potje waar ik met mn vinger in moet. Ik kreeg een mini en was echt hooked. Geen andere oogcreme/serum heeft bij mij zulk goed resultaat gehad. Dus ik heb nu voor veel geld één ietsje groter potje gekocht. Zeer vocht inbrengend, laat mijn fijne lijntjes verdwijnen en zorgt ervoor dat de dikke groeven niet zo opvallen door mn make-up heen. Merk het ook echt als ik het niet of iets anders opdoe.
productMalin+Goetz
Malin+Goetz – Revitalizing Eye Cream – 15 ml
Visit website

11. Trekt snel in en laat geen vettige laag achter

12. Multi-functionele oogcrème

13. Een crème die zijn woorden waarmaakt

14. Hydraterend, verzachtend en daarom perfect voor de droge huid

15. “Ik vind deze oogcrème niet super…”

Bonustip: zo helpt jouw oogcrème extra goed tegen wallen

Deel jouw eerlijke reviews

Ben je helemaal om en ga je ook een van de bovenstaande oogcrèmes gebruiken (of met de tip van Beauty Editor Amanda aan de slag)? Deel je dan ook even een eerlijke review op We Are Eves? You’re the best!