jij leest

Eves-member vraagt, community antwoord: welke gezichtsreiniger werkt het beste?

0

Eves-member vraagt, community antwoord: welke gezichtsreiniger werkt het beste?

Gezichtsreiniger

Zo nu en dan wil je wel eens veranderen van een bepaald product. Simpelweg omdat je het al heel lang gebruikt en toe bent aan iets nieuws.. Of omdat je het idee hebt dat een ander product beter zijn werk doet. Eves-member @j.nn_ vroeg zich af welke gezichtsreiniger andere Eves graag gebruiken. Ben jij toevallig ook opzoek naar een vervangende gezichtsreiniger of benieuwd naar de favorieten van andere Evies? Klik dan op de prangende vraag hieronder en ontdek de favorieten van de community.

Een andere favoriet?

Staat jouw favoriete product nog niet tussen de reacties? Reageer dan nu op We Are Eves en schrijf dan een review over jouw favoriete gezichtsreiniger. Sharing is caring!

Beeld: Pexels