jij leest

Eves-member vraagt, de community antwoord: Welke beauty brands gebruiken minimaal tot geen plastic of moeilijk afbreekbare stoffen

0

Eves-member vraagt, de community antwoord: Welke beauty brands gebruiken minimaal tot geen plastic of moeilijk afbreekbare stoffen

We Are Eves no plastic

Wat een goed initiatief van Eves-member @danique. Deze Beauty Editor voelt zich niet prettig bij de enorme hoeveelheid plastic die gepaard gaat met beautyproducten en wil hier voortaan bewuster mee omgaan. Maar hoe is even de vraag. Smart thinking om de Eves-community in te schakelen en te vragen naar ervaringen en tips van andere members. Hier kreeg ze flink wat reacties op. Mocht jij hetzelfde doel hebben, dan wil je deze comments zeker niet missen. (Door even op de afbeelding te klikken kun je ze allemaal lezen.)

Zit jij met een vraag of beautydilemma? De community helpt jou!

Heb jij zelf een vraag over cosmetica, zit je met een beautydilemma of ben je op zoek naar een bepaald product? Via de zoekfunctie in de We Are Eves-app kun je zoeken naar onderwerpen waar jij vragen over hebt. Geen post of review kunnen vinden? Stel jouw vraag dan aan de community via een post op We Are Eves.

Beeld: Instagram @rosiehw