jij leest

Fashionista én gezicht van We Are Eves Yin over het accepteren van haar bijzondere features en must try beautytips

19

Fashionista én gezicht van We Are Eves Yin over het accepteren van haar bijzondere features en must try beautytips

Beautytips fashionista Yin

Remember onze We Are Eves campagne? – waar we nog altijd apetrots op zijn, just saying 😉 Voor deze video zijn we op zoek gegaan naar interessante dames waar Eves-members zich mee kunnen identificeren. We zijn dan ook ontzettend blij dat fashionista Yin nu een van dé gezichten van ons platform is. Deze beauty doet regelmatig aan yoga, reist graag, geniet ervan musea te bezoeken en is Editorial Assistant bij ELLE. Voor de nodige dosis fashion-inspo kun je dus absoluut bij haar aankloppen en die slimme schoonheidstips wil je gegarandeerd ook metéén in de praktijk brengen. Je leest hier onze inspirerende beauty talk met Yin.

De betekenis van schoonheid volgens Yin

Wat betekent schoonheid voor jou … en wie zijn jouw grootste voorbeelden? 

“Schoonheid betekent voor mij zelfverzekerd zijn. Ik vind mensen die zelfverzekerd overkomen zonder arrogant te zijn heel mooi om te zien. Uiteindelijk streeft iedereen ernaar om lekker in zijn of haar vel te zitten. Mijn girl crush is Kiko Muzihara, een Japans model en actrice. Zij heeft een prachtig gezicht, is cool, heeft een eigen stijl en is volgens mij ook nog eens heel aardig.”

Vroeger wilde ik er hetzelfde uitzien als mijn Nederlandse vriendinnen.

Wat vind je mooi aan jezelf?

“Ik vind dat altijd een beetje raar om over jezelf te zeggen, maar mijn mond mag er wel zijn. Sowieso vind ik volle lippen over het algemeen mooi. Sinds een paar jaar ben ik ook happy met de vorm van mijn ogen. Vroeger wilde ik er hetzelfde uitzien als mijn Nederlandse vriendinnen, maar als je ouder wordt ga je inzien dat jouw bijzondere features je juist speciaal maken. Over het algemeen ben ik blij met mijzelf en hoe ik eruit zie.”

Beautytips fashionsta Yin

High-end merken die niet mogen ontbreken op je Shelfie

Jouw garderobe bevat een aantal jaloersmakende designer-items van high-end merken, zo ook jouw beauty stash. Welke luxe cosmeticaproducten moéten Eves-members op hun Shelfie plaatsen?

“Momenteel ben ik heel blij met mijn rode Gucci Glitter Lipstick. De verpakking en lipstick zien er zo mooi uit, net een kunstwerkje. Een andere fav lippenstift is van Chanel – Rouge Allure Velvet Extreme 114 Epitome. Hij is mooi mat en blijft lang zitten. Voor de rest heb ik ook goedkope cosmeticaproducten, van Catrice tot Hema. Beautymiskopen heb ik overigens niet. Zodra iets mij niet bevalt geef ik het door aan mijn zus of vriendinnen ;). Dit doe ik ook met mijn kleding.”

Ik heb het geluk dat ik mij omring met creatieve mensen die durven te experimenteren, dat moedigt mij ook aan om dat te doen.

Naast statement-fashion-looks durf je te experimenteren met opvallende, doch subtiele make-up looks. Waar haal je jouw inspiratie hiervoor vandaan?

“Overal! Van collega’s, tijdschriften, magazines etc. Ik heb het geluk dat ik mij omring met creatieve mensen die durven te experimenteren, dat moedigt mij ook aan om dat te doen. Dit jaar heb ik geëxperimenteerd met diverse kleuren eyeliners en oogschaduw. Maar ik word altijd het meest bij van een mooie rode lipstick. Daar knapt zelfs een moody bui van op.”

Ik geloof heel erg dat gezichtsmassages je huid doen stralen en dat gezichtsproducten beter worden opgenomen.

Yin’s leerzame beautyroutine én Shelfie met fijne cosmeticaproducten

Hoe ziet jouw beautyroutine eruit? Welke producten gebruik je o.a. en mogen hierin absoluut niet ontbreken?

“Elke ochtend en avond na het tandenpoetsen en crèmepjes smeren doe ik een gezichtsmassage. Dit bevordert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat je gezicht minder opgezwollen wordt. Ik ben geobsedeerd door gezichtsolieën. Ik gebruik het dag en nacht, zelfs in de zomer. Het liefst de arganolie van Gadija’s Organic. Verder breng ik zonnebrandcrème van Glossier met spf 30 aan. Het is water-based en ik krijg er geen pukkeltjes van. Een andere aanrader is de Foreo Luna. Het kleine apparaat vibreert alle vuil weg en masseert tegelijkertijd je huid. Verder is een jade-roller heel fijn. Ik geloof heel erg dat gezichtsmassages je huid doen stralen en dat gezichtsproducten beter worden opgenomen.”

Beautytips fashionista

Ter afsluiter: wat is jouw ultieme beautytip? 

“Ik kan het niet vaak genoeg herhalen: gezichtsmassages! Op YouTube vind je genoeg filmpjes voor inspiratie. Stick to it en je zult echt resultaat zien na een paar weken. Oh, nog een tip: bezoek af en toe de schoonheidsspecialist. Thank me later!

Pssst, interview met onze andere ster van We Are Eves, activist en dragking Roos (a.k.a. Thorn Vineyard), gemist? 

…dan kun je dat via deze link nog even lezen. Een absolute must read! Ennuuh, wil je ongegeneerd spieken op de Shelfie van Yin? Die vind je hier

We Are Eves groepsfoto