jij leest

hoé heerlijk zijn deze shelfies?

14

hoé heerlijk zijn deze shelfies?

Shelfie

Sommige mensen worden helemaal wild van technische snufjes en anderen weer van iets als nieuwe bureau-accessoires en de geur van vers, onaangeraakt briefpapier. Echte foodies gaan wellicht kwijlen bij het zien van een vegan, aardbei-chocolade muffin (uuh, wij ook). Bij We Are Eves krijgen we dat gelukzalige gevoel vooral van perfecte, goed gevulde shelfies. Jij als beauty lover ongetwijfeld ook. Op Huffingtonpost.com spotten we onlangs een paar indrukwekkende exemplaren die we jou niet wilden onthouden. Enjoy!

Shelfie wattes?

Men neme de combinatie van de twee woorden ‘selfie’ en ‘shelf’ (=plank in het Nederlands) en je krijgt een, juist, shelfie. Op We Are Eves is dit jouw online beautyplankje waar je al jouw favoriete cosmeticaproducten kunt verzamelen, maar daarnaast is het ook een grappige woordspeling voor een foto van iemands jaloersmakende skincare- en make-upcollectie.

Dit soort kiekjes kunnen beauty junkies errug waarderen. Bij het zien gaan ze zelf vaak meteen aan de slag met het organiseren van hun eigen shelfie, want hallo, wie wilt er nou niet zo’n goed gevuld en geordend exemplaar? Hierna wordt het uiteraard vol trots op de gevoelige plaat vastgelegd. En tadaa: een mega grote verzameling van ultieme shelfies waar wij ons weer aan kunnen vergapen op Instagram en andere social media of websites. En nu ook op We Are Eves, want hieronder vind je een paar van onze favoriete exemplaren. Kwijlwaardig kunnen we je vertellen. My oh my.

Virtuele shelfies bij We Are Eves

Nu je toch eenmaal bezig bent met koekeloeren op beautyplankjes, kijk ook even op de virtuele shelfies van onze Eves-members. Wie weet spot je hier dat ene wonderproduct voor een – om maar even een paar voorbeelden te noemen – flawless huidje of glanzende lokken. En vergeet vooral ook niet je eigen plankje te vullen met jouw favoriete skincare en make-up goodies!

Bron: huffingtonpost.com.au