jij leest

11x toffe nail art die je gewoon zelf thuis kunt maken

0

11x toffe nail art die je gewoon zelf thuis kunt maken

Nail art

Er gaat niets boven een verwenmomentje bij de nagelsalon met een fresh mani. Maar dat kan al snel redeljk hoog in de kosten oplopen, helemaal als je voor een tof nail art design gaat. Om die reden hebben we onze 11 favoriete (en eenvoudige) nail art design verzameld die je thuis kunt maken. Voor deze designs hoef je echt geen pro te zijn en je kunt waarschijnlijk gelijk aan de slag met het materiaal dat je in huis hebt. Check onze favorites hieronder!


Hello long nails

Dots

Bobby pins en tandenstokers werken perfect als dotting tool. We kunnen er niet over uit hoe eenvoudig nail art eigenlijk kan zijn…

Animal print


French tips

De french manicure met een twist kan je op verschillende manieren maken. Je kunt een bobby pin of een tandenstoker gebruiken als dun kwastje of je kunt de tip maken door de rest van je nagel af te plakken met plakband. You got this!


Lines

Strakke lijnen en verschillende vlakken kun je eenvoudig maken door je nagels met plakband af te plakken. Easy peasy!


Meer tips?

Een favoriete nagellak, nagelverharder of andere tool? Wacht niet langer en deel het in een post op We Are Eves!