jij leest

maak kennis met een aantal kersverse beauty editors.

32

maak kennis met een aantal kersverse beauty editors.

Beauty editors

Ladies, jullie zijn awesome! Wij hebben ontzettend veel aanmeldingen binnengekregen voor ons Beauty Editor Programma. En hier zijn we bij We Are Eves maar wat blij mee, want zo komen we steeds dichterbij ons doel van – we kunnen het niet vaak genoeg zeggen – meer echte plaatjes en eerlijke praatjes. De Beauty Editors gaan namelijk producten testen en deze eerlijk reviewen. Omdat we zo trots zijn willen we alvast een paar toppers uit de eerste lichting in het zonnetje zetten!

Eerlijke reviews van onze Beauty Editors

We hebben van alles in huis: van een yogalerares die graag natuurlijke producten gebruikt tot een echte make-up queen. As we speak zijn wij – naar aanleiding van de samenwerking die we met Vitaminstore hebben – de eerste productpakketten gereed aan het maken voor verzending naar ons testpanel. (In geval je nog niet op de hoogte was, je kunt er hier alles over lezen.) Dussss, binnenkort kun je zeer waarschijnlijk interessante reviews over natuurlijke cosmetica van de Beauty Editors op We Are Eves verwachten. Houd onze stream vooral in de gaten.

Naast productreviews hebben we nog meer op de planning staan met onze Beauty Editors. Zo komen er onder andere gastblogs aan van de auteur van het boek ‘Help! Ik ben model’ én ons nieuwbakken Beauty Editor, Tanja Kok. Zij weet vanuit haar modellenwerk bijvoorbeeld ontzettend veel over hygiëne en cosmetica, het belang van hier zorgvuldig mee om te gaan en hoe je dat het beste kunt doen. So stay stuned.

Anyway, ga onze Beauty Editors vooral volgen op We Are Eves en mis hun (beauty)tips, eventuele gastblogs en eerlijke reviews niet! En uiteraard kun je op elke moment van de dag ongegeneerd snuffelen op de Shelfies van deze dames. Kijk nou hoé gezellig die gepersonaliseerde wallpapers eruit zien!

Beauty Editor Kelly
Beauty Editor Monica
Beauty Editor Caressa
Beauty-Editor-Guen-de-Mello
Beauty Editor Carmel Hoebeke
Beauty Editor Eli
Beauty Editor Flip
Beauty Editor Lucinda
Beauty Editor Josefine
Beauty Editor Sabri

P.s. Ben jij een Beauty Editor en staat jouw Shelfie er niet bij? Geen zorgen. We zetten de komende periode al onze Beauty Editors op verschillende manieren in het zonnetje!

P.p.s. Ben jij geen Beauty Editor van We Are Eves, maar wil je dit dolgraag worden? Je kunt je hier aanmelden.