jij leest

vitaminstore x eves: wij hebben iets héél cools voor jullie.

39

vitaminstore x eves: wij hebben iets héél cools voor jullie.

Vitaminstore

Oh yeahhh, alleen maar leuke nieuwtjes lately girls. Onlangs kondigden we ons Beauty Editor programma aan en vandaag kunnen we melden dat we – in het verlengde hiervan – een supertoffe samenwerking met Vitaminstore hebben. Jullie krijgen hierdoor de mogelijkheid om producten van hoogwaardige, organic merken te testen! Dit tipje van de sluier smaakt vast naar meer, je leest er hieronder alles over…

Wat houdt deze supah dupah collab met Vitaminstore in?

Onze eerste collab is dus een feit! En hier zijn wij bij We Are Eves maar al te blij mee, want dit betekent dat:

1. We een ruime hoeveelheid aan natuurlijke producten tot onze beschikking hebben van hoogwaardige merken zoals Dr. Hauschka, Weleda, Mádara en Melvita. Deze mogen onze Beauty Editors testen en hier eerlijke reviews over delen met de community;
2. We veel kennis in huis hebben – Zo zullen deskundigen van Vitaminstore via hun eigen branded Shelfie al jouw brandende vragen over organic cosmetica beantwoorden en uiteraard de beste tips delen. Eerder hebben we al wat van deze kennis mogen proeven door de interessante gastblog over collageen;
3. Verder komt er nog heel veel leuks aan speciaal voor onze Eves-members, maar dat verklappen we lekker nog niet. Houd de stream, onze Instagram-, facebookpagina en nieuwsbrieven hiervoor in de gaten.

Vitaminstore

Meer samenwerkingen = meer reviews = meer eerlijkheid

Vitaminstore is onze eerste samenwerking waar we heel trots op zijn, and there’s many more to come! Wij vinden het namelijk belangrijk – zo niet het allerbelangrijkst – om een zo eerlijk mogelijk beeld te scheppen over producten en de werking hiervan. Doen ze wat ons belooft wordt? Of helemaal niet? Of misschien zelfs iets extra’s?

En wij dachten: wie kan er een eerlijkere mening over skincare en make-up geven dan de Eves-community zelf? Dat is waar het allemaal om draait op We Are Eves! Dergelijke samenwerkingen stellen ons in staat om voor én door de community transparantie te bieden. Mocht jij hier trouwens andere ideeën over hebben, laat het ons dan vooral weten. Wij hebben eerlijkheid ontzettend hoog in het vaandel staan.

Vitaminstore

The more, the merrier 

Lijkt het jou ook leuk om organic skincare en cosmetica van Vitaminstore of andere merken te testen: je kunt je nog aanmelden voor ons testpanel, in geval je dit nog niet hebt gedaan. Iedereen met liefde voor beauty, nieuwsgierigheid en wie niet schroomt een eerlijke mening te geven is welkom. Hier kun je alle informatie over het Beauty Editor Programma vinden. See you there, or be square! 


Beeld: Robbert Jongkind