jij leest

toffe illustraties voor een flinke dosis self love.

9

toffe illustraties voor een flinke dosis self love.

Self love illustraties

In het kader van sharing is caring (en daar zijn we nogal fan van bij Eves, duh), even een bericht waarin self love centraal staat. Onlangs spotten we fantastische illustraties op de website Boredpanda.com. Deze tekeningen staan garant voor een flinke dosis zelfliefde. Dus mocht het je daaraan ontbreken (we don’t judge, hebben we allemaal weleens last van): bekijk, bestudeer en laat je inspireren door de onderstaande kunstwerkjes!

The girl behind the drawings

Illustratrice Allison Rachel kampt sinds haar tienerjaren met depressies en liet zich negatief beïnvloeden door bepaalde ideeën die min of meer door de maatschappij worden opgedrongen. Om zichzelf uit de negatieve spiraal te halen besloot ze haar gedachten te visualiseren door hier illustraties van te maken. En dat is zeer lonend gebleken. Zo leert ze zichzelf gaandeweg steeds meer waarderen en inspireert ze via Instagram 471k volgers met haar ‘recepten voor liefde’ – zoals ze de tekeningen zelf noemt. Yasss girl!

self love illustraties
self love illustraties
self love illustraties
Self love illustraties

We want more… self love!

Wil je meer van Allison’s illustraties zien? De rest van haar werk kun je op Boredpanda bewonderen en natuurlijk ook via haar Instagram-account.
Heb jij zelf trouwens nog iets tofs gespot in het kader van self love? Laat het ons weten! (En uh, natuurlijk houden we ons ook altijd aanbevolen voor fijne beautynieuwtjes…)