jij leest

Waanzinnige Halloween-inspiratie van de community

33

Waanzinnige Halloween-inspiratie van de community

Halloween inspiratie

Trick or treat? Nog een paar nachtjes slapen en het is weer Halloween. Dat betekent: dé dag dat je lekker kunt experimenteren met toffe, spooky Halloweenlooks! We hebben al een aantal waanzinnige looks voorbij zien komen van onze Eves-members. Uiteraard hebben we daar even een verzameling gemaakt, want dit mogen Halloween-fans niet missen. Van subtiel tot volledig in de schmink en een tikkeltje creepy: laat je inspireren!

Nog meer inspiratie en ultieme tips voor een coole Halloween-look

Wat een waanzinnige looks, vind je ook niet? Mocht je er geen genoeg krijgen van en op zoek zijn naar meer inspiratie? Wij vroegen onze Beauty Editor @beetje_bizar (degene die je in de afbeelding hierboven ziet) een Halloween-look speciaal voor We Are Eves te creëren. Zo vet! Je kunt ‘m hier bewonderen.

DIY-Halloween

Ben jij ook aan het experimenteren geslagen na het zien van deze coole Halloween-looks? Deel het eindresultaat in een post op We Are Eves. Vinden we leuk 😉