jij leest

spieken op de shelfie van interieurstylist demi bo.

22

spieken op de shelfie van interieurstylist demi bo.

Demi Wilkes

Waar wij stiekem écht van kunnen genieten? Lekker ongegeneerd snuffelen tussen de verzorging- en make-upproducten van iemand anders. Well, in case you’ve missed the memo: op Eves kun je – naast het vullen van je eigen shelfie – naar hartelust koekeloeren op de virtuele beautyplankjes van anderen. En ladies, goed nieuws, in deze rubriek gaan we een stapje verder en krijg je een real life blik! We trappen we af met interieurstylist Demi Bo. In deze eerste editie onderzoekt Eves’ ambassadrice Sascha Bunge wat schoonheid nu precies voor de Amsterdamse beauty betekent. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Even voorstellen…

Na haar studie Communicatie Wetenschappen begon Demi naast haar baan met het inrichten van woningen van vrienden en bekenden. De creatieveling was als jong meisje altijd al bezig met het verplaatsen van spullen in haar eigen kamer en het restylen van het huis van haar ouders. Daarnaast heeft ze vanaf jonge leeftijd het voorrecht gehad om te kunnen reizen en zo bakken met inspiratie op te doen.

Aan passie voor het vak geen gebrek, want deze dame besteedde volgens eigen zeggen liever álle centen aan accessoires zoals kaarsen dan aan een nieuwe broek. (Over dedication gesproken…) Enfin, op een gegeven moment kreeg de busy bee serieuze klanten en zo is interieurdesign-bedrijf en webshop Bo Studio ontstaan. Yo go girl!

Demi Wilkes

Let’s talk beauty

Oké, we weten nu wat meer van de interieurstylist wat betreft haar werk, maar we zijn natuurlijk ook errug nieuwsgierig naar wat schoonheid voor haar betekent. En wie inspireert haar? Oh, en niet te vergeten: hoe ziet die shelfie eruit?! Laat het nu toevallig zo zijn dat onze eigen ambassadrice Sascha een goede vriendin is en haar speciaal voor ons het hemd van het lijf heeft gevraagd. Wij hebben deze tête-à-tête uiteraard op de gevoelige plaat vastgelegd en ijverig notities gemaakt. Voel je vrij om lekker verder te scrollen en het resultaat hieronder te bekijken en lezen.

Girl talk: wat betekent schoonheid voor Demi en wat vindt ze mooi aan zichzelf?

“Uitstraling is heel belangrijk, maar als iemand aardig is en een leuke persoonlijkheid heeft dan ben je in mijn ogen al mooi,” antwoord Demi op Sacha’s vraag over wanneer ze een persoon knap vindt. Wat de stylist flatteus vindt aan zichzelf? “Ik weet het eigenlijk niet. Ik heb dagen dat ik denk, best wel fleeky! En andere dagen denk ik: niet zo fleeky”, vertelt ze. “Ik ben wel een tijdje onzeker geweest over m’n neus. Ik heb een scooterongeluk gehad en hij was op vier plekken gebroken en stond daardoor in een u-bocht. Ik heb ‘m onlangs recht laten zetten. Nu heb ik gevoelsmatig m’n eigen neus weer terug. Mensen zagen het waarschijnlijk niet, maar ik wel.”

De oma van Demi, die een huurhuis met weinig geld om wist te toveren naar een paleis, is een van haar grootste inspiratiebronnen. Daarnaast is ook haar moeder een groot voorbeeld. De twee dames zijn elkaars tegenpolen wat beauty betreft. Waar grootmoeder nooit make-up droeg, gaat moeders wel voor een tot in de puntjes verzorgde look. 

Demi Wilkes

Demi’s real life shelfie

De producten die je op Demi’s shelfie kunt vinden zijn om te beginnen Tan Luxe The face. Dit product gebruikt de interieurstylist omdat ze vanwege het scooterongeluk niet in de zon mag. Tip van Demi: meng deze zelfbruiner met je nachtcrème om een trekkerig gevoel te voorkomen en de heftige geur te maskeren. “Nivea-crème is mijn guilty pleasure, dit schijnt vanwege chemicaliën niet helemaal goed te zijn. Maar ik kan NIET zonder.” 

Demi Wilkes

Beauty secret uit Barcelona

Waar we natuurlijk al-le-maal nieuwsgierig naar zijn: wat is de ultieme beauty secret van deze knapzak? “Mijn ouders wonen in Barcelona en daar ontdekte ik Kinessences Yes Oil van Kincosmetics. Deze haarolie ruikt héél lekker. Als je er een beetje van in je haar doet heeft het dagen een heerlijke geur en is het meteen niet meer pluizig. Ik heb ook een haarmasker van hetzelfde merk. Ik gebruik ‘m als conditioner. Hierdoor hoef ik niet meer te föhnen.”, aldus Demi. 

Heb jij net als wij ook zo genoten van het koekeloeren op de real life shelfie van Demi? Je kunt natuurlijk altijd nog even op haar virtuele plankje kijken. Daar ontdek je nóg meer van haar favoriete producten. Mochten er trouwens andere beauty’s zijn bij wie je graag zou eens zou spieken, laat het ons weten! 


Beeld: @trebborandersom