jij leest

onze beauty talk-video met interieurstylist demi bo is live!

10

onze beauty talk-video met interieurstylist demi bo is live!

Shelfie Demi Wilkes

Ladies, vorige week gaven we jullie hier een sneak preview en nu is het moment eindelijk aangebroken: de video met Demi Bo is live! Onze ambassadrice Sascha Bunge zocht de interieurstylist op in haar fantastische appartement in hartje Amsterdam en vroeg de creatieveling het hemd van ’t lijf. Bekijk het filmpje hieronder en ontdek wat schoonheid voor Demi betekent en wie haar grootse inspiratiebronnen zijn. En natuurlijk krijg je een uniek kijkje op haar shelfie met superfijne producten. (Die overigens in een jaloersmakende designbadkamer staan. Holy moly, wat mooi.) Maar goed, we zullen je niet langer in spanning houden. Veel kijkplezier!

Like what you see?

Genoten van deze video en wil je nog even rustig snuffelen op Demi’s online beautyplankje? Haar shelfie, waar alle producten uit het filmpje op te vinden zijn, bewonder je hier. En als je dan toch bezig bent: vergeet je eigen viruele plankje niet te vullen met jouw productfavorieten!