jij leest

de community tipt: de beste scrubs voor een gladde huid

9

de community tipt: de beste scrubs voor een gladde huid

Scrub

Stiekem vergeten we ‘m soms in onze schoonheidsroutine. Zonde eigenlijk, want ooooh wat is-ie chill. Je krijgt er een überzachte huid van, je dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon en je hebt langer plezier van je bruine teint. We hebben het hier over een scrub ladies. Wij verzamelden de community-favourites. Nu denk je misschien: waarom dan een foto van een vrouw met zanderige billen op ’t strand? Nou uhm, zand is misschien wel de meest natuurlijke variant onder de scrubs (en de bibs verdient ook een goede scrubbeurt op z’n tijd). Tip van ons 😉 Anyway, terug naar de favorieten van de community… Je vindt hieronder de top 5.

1. Lush – Scrubee Body Butter

Scrub

2. Collistar Talasso Scrub

Scrub

3. Frank Body – Original Coffee Scrub

Scrub

4. Rituals – The Ritual of Ayurveda Body Scrub

Scrub

5. Rituals – The Ritual of Sakura Body Scrub

Scrub

Sharing is caring

Weet jij nog een ultieme scrub? Laat het ons weten in een post op We Are Eves