jij leest

Wow deze simpele mascara hack verandert je wimpers compleet

0

Wow deze simpele mascara hack verandert je wimpers compleet

Mascara hack

Een goede mascara is een life changer – dat weten we allemaal! Wist je ook dat de aanbreng van je mascara net zo belangrijk is als een goed product? Waarschijnlijk breng je je mascara al jaren op de automatische piloot aan.. Better think twice! We ontdekten deze video Same mascara – Different application met impressive resultaat. Absoluut het proberen waard als je het ons vraagt. Scroll snel naar beneden voor de one-minute mascara hack.

One-minute mascara hack

Stap 1: Kies een recht mascara borsteltje met veel dikke haartjes (een gebogen borsteltje met korte haren werkt niet).

Stap 2: Als je het borsteltje uit de mascara haalt, zorg je ervoor dat de ene kant van de borstel vol zit met mascara. De andere kant moet bijna helemaal schoongeveegd zijn – dus die haal je (meerdere keren) langs de rand van de flacon.

Stap 3: The fun part – Gebruik de kant waar veel mascara op het borsteltje zit en breng de mascara eerst alleen op de uiteinden van de bovenste en onderste wimpers aan. Dit ziet er nu klonterig – en een beetje vreemd – uit, maar daar komt verandering in… Tot slot gebruik je de schone kant van het borsteltje om het product te verdelen en je wimpers te separeren. Hello pretty long lashes!

The bigger, the better? Je kunt dit proces uiteraard meerdere keren herhalen todat je het gewenste effect bereikt hebt.

Have fun trying!

Op We Are Eves zijn we dol op eerlijke cosmetica tips & tricks. Schiet er nu een hack bij je te binnen – die iedereen zou moeten kennen. Deel het dan nu in een post op We Are Eves. Sharing is caring!


Bron: Byrdie.com
Beeld: